Новини

07 Травня, 2019 р., 10:20
Пане Міністре! Я працював столяром на підприємстві майже півроку, отримував “наручно” зарплату, але, як з’ясувалося, офіційно мене ніхто не оформив. Про всі обов’язкові процедури при влаштуванні на роботу я дізнався вже потім, після інциденту. Як мені бути тепер?
02 Травня, 2019 р., 15:01
Відповідно до оперативної інформації  Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області, в дикій фауні на території лісових угідь УТМР, кварталу 70 Сторожинецького району Чернівецької області зареєстровано випадок африканської чуми свиней, при дослідженні патологічного матеріалу від дикої свині, що загинула (звіт про результати дослідження Івано-Франківської Регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби від 30.04.2019р. № 0001208 п.м./19.).
26 Квітня, 2019 р., 10:37
25 квітня відбулося засідання робочої групи щодо обговорення поданих проектів на бюджет участі. Всього проектів з громади було подано 21, з них проектів культури-3, благоустрій громади- 10, здоров'я та спорт - 5, освіта- 2, культура і сакральна спадщина -1. 
26 Квітня, 2019 р., 09:36
Фітосанітарні інспектори Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області систематично здійснюють фітосанітарний моніторинг сільськогосподарських та лісових угідь з метою встановлення фітосанітарного стану.
26 Квітня, 2019 р., 09:34
Для українців Великдень - це особливе свято, коли слідують традиціям і вірять у диво, а пасхальний стіл - обов’язковий  Великодній атрибут.  Традиційно святкове  меню може складатися із сорока страв, які символізують  дні Великоднього посту.
26 Квітня, 2019 р., 09:30
Вирощування насіння та садивного матеріалу сільськогосподарських культур є важливою складовою агропромислового розвитку. На території  Івано-Франківщини господарську діяльність провадять 7 суб’єктів господарювання, котрі включені до Реєстру суб’єктів насінництва та розсадництва.
24 Квітня, 2019 р., 16:57
Шановний Павле Дмитровичу! Маю до Вас питання. В мене - донька, якій зовсім скоро виповниться 18 років, вона навчається на першому курсі в університеті. Її батько справно платить аліменти,  але  запевняє, що коли їй виповниться 18-ть, припинить платити. Чи може донька розраховувати на його підтримку упродовж навчання? Світлана Шевченко Хто має право на утримання?
22 Квітня, 2019 р., 15:43
Як інформує Держпродспоживслужба, з метою уникнення непорозумінь між бджолярами та аграріями громадськість створила ролик про правила взаємодії всіх зацікавлених сторін: як зібрати смачний мед, хороший урожай та попередити отруєння бджіл.
22 Квітня, 2019 р., 15:42
Відповідно до інформації Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області, на території лісового урочища «Тараново» Вільховатського лісництва Гайворонського району Кіровоградської області зареєстровано випадок африканської чуми свиней в дикій фауні (дикий кабан).
19 Квітня, 2019 р., 09:27
Колектив працівників П'ядицької сільської ради ОТГ, виконавчий комітет та депутатський корпус, керівники бюджетних установ висловлюють щирі співчуття сільському голові громади Гайдечуку Петру Петровичу з приводу непоправної втрати - смерті найдорожчої людини - батька Гайдейчука Петра Михайловича.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь