Новини

22 Травня, 2019 р., 10:29
Забезпечення основних життєвих потреб у тому числі медичного обслуговування для внутрішньо переміщених осіб (ВПО) й досі залишається актуальним для нашої держави. У Конституції України встановлено, що держава  створює умови для ефективного і доступного для всіх громадян медичного обслуговування. У державних і комунальних закладах охорони здоров’я медична допомога надається безоплатно. Нагадаю, кожний пацієнт, який досяг 14 років і який звернувся за наданням йому медичної допомоги, має право на вільний вибір лікаря, якщо останній може запропонувати свої послуги, та вибір методів лікування, відповідно до його рекомендацій.
22 Травня, 2019 р., 10:27
2 серпня 2019 року набирає чинності Закон України «Про основні принципи та вимоги до органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції», в якому враховано європейський досвід щодо запровадження державно-приватної системи контролю органічного сектору сільськогосподарського виробництва.
20 Травня, 2019 р., 16:29
За прогнозами синоптиків, 20 травня ввечері та 21-22 травня в Івано-Франківській області очікуються сильні опади, гроза, подекуди зі шквалистим вітром до 15-20 м/с та градом. 
17 Травня, 2019 р., 16:08
День Європи – це символ започаткування нової успішної моделі мирної співпраці між державами, що ґрунтується на спільних цінностях та інтересах. Сьогодні у П'ядицькій ОТГ відзначили День Європи. Перед адміністративною будівлею був піднятий прапор Європейського Союзу. Урочисто прозвучав гімн України та гімн Європи. Учні Малокам'янської гімназії провели флешмоб 
15 Травня, 2019 р., 15:13
14 травня 2019 року спеціалістами Коломийського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в області на базі центральної районної поліклініки Коломийської центральної районної лікарні проведено круглий стіл з керівниками лікувально-профілактичних закладів системи охорони здоров’я району, котрі задіяні в організації та проведенні профілактичних медичних оглядів працівників певних категорій.
15 Травня, 2019 р., 15:11
Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області звертає увагу зацікавлених осіб:  04 травня 2019 року набрав чинності наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України від 28 березня 2019 року № 163 «Про затвердження змін до Порядку ідентифікації та реєстрації великої рогатої худоби та Порядку оформлення і видачі паспорта великої рогатої худоби».
15 Травня, 2019 р., 13:54
З початку 2019 року на Івано-Франківщині посилено контроль за дотриманням вимог щодо змісту та порядку розповсюдження реклами, яка стосується лікарських засобів, медичної техніки, методів профілактики, діагностики, лікування і реабілітації.
15 Травня, 2019 р., 13:52
Розвиток тваринництва, виробництва молока, м’яса та інших продуктів і сировини тваринного походження значною мірою залежить від своєчасного і високоякісного проведення лікувально-профілактичних заходів, як основи боротьби за здорове стадо та охорону населення від хвороб, спільних для людей і тварин.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь