Новини

18 Квітня, 2019 р., 16:18
Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області інформує, що протягом травня 2019 року на території Долинського, Рожнятівського, Надвірнянського районів і Болехівської міської ради буде проведена весняна кампанія з пероральної імунізації диких м'ясоїдних тварин проти сказу шляхом розкидання приманок з вакциною з літаків.
16 Квітня, 2019 р., 16:38
Доброго дня!  Я – житель міста Миколаєва і, як кожен українець, 31 березня обирав президента. Перебуваючи у кабінці для голосування, помітив як поруч зі мною, у сусідній кабінці, спрацьовує фотоспалах. Я знав, що заповнений виборчий бюлетень не можна фотографувати,  тому  одразу звернувся до спостерігачів та повідомив про цей факт. Розкажіть, будь ласка, які ще є види правопорушень і як правильно реагувати на них свідомим громадянам. Дякую!
12 Квітня, 2019 р., 16:03
Відповідно до оперативної інформації Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області, у свиногосподарстві ТОВ «Оболонь-Агро» с. Почапинці Чемеровецький район Хмельницька область було встановлено діагноз на африканську чуму свиней.
11 Квітня, 2019 р., 17:27
Важлива інформація для громадян України щодо реалізації права голосу під час ІІ туру голосування на виборах Президента України.  З метою забезпечення реалізації вашого права голосу під час повторного голосування на виборах Президента України «Другий тур», який відбутися 21 квітня 2019 року.
11 Квітня, 2019 р., 17:26
Протягом весняного період загрозу посівам озимих зернових культур становить ціла низка хвороб – борошниста роса, септоріоз та гельмінтоспоріозні плямистості,  із шкідників - хлібна жужелиця, злакові мухи, частково хлібні блішки, гусениці озимої совки.
11 Квітня, 2019 р., 17:21
Керівництво Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області та Департаменту освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської облдержадміністрації  провели робочу зустріч з метою затвердження програми комплексу заходів, спрямованих на підвищення рівня освіти та поінформованості дітей шкільного віку щодо споживчих прав та механізмів їх захисту.
11 Квітня, 2019 р., 17:19
10.04.2019 року на базі П'ядицького ліцею П'ядицької ОТГ відбувся ІІ (районний) етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу "Олімпійське лелеченя" серед команд ЗЗСО Коломийського району. Нашу громаду представляли П’ядицький ліцей та Турківська ЗОШ. Серед 8-ми команд П’ядицький ліцей зайняв ІІ місце, а Турківські спортсмени IV місце.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь