Новини

20 Червня, 2019 р., 08:25
За даними районних, міських управлінь, відділів Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, з початку оздоровчої кампанії відкрито 92 заклади оздоровлення та відпочинку  дітей, із них 14 закладів оздоровлення, із яких – 5 санаторного типу, 76 закладів відпочинку з денним перебуванням та 2 наметові містечка.
19 Червня, 2019 р., 14:00
Насамперед  зауважу,  що  жодна дитина не може бути об'єктом незаконного посягання на її честь і гідність. Будь-яке насильство над дитиною переслідується законом.
19 Червня, 2019 р., 08:57
Як реалізують своє виборче право внутрішньо переміщені особи на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року?  Статтею 8 Закону України "Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб" передбачено, що внутрішньо переміщена особа реалізує своє право голосу, зокрема, на виборах народних депутатів України шляхом зміни місця голосування без зміни виборчої адреси відповідно до частини третьою статті 7 Закону України "Про Державний реєстр виборців", згідно з якою за мотивованим зверненням виборця, який має право голосу на цих виборах, орган ведення Державного реєстру виборців (далі – орган ведення Реєстру) може тимчасово (на період їх проведення) змінити виборцю місце голосування (виборчу дільницю) без зміни його виборчої адреси. Таке звернення подається до органу ведення Реєстру за місцезнаходженням зазначеної виборцем виборчої дільниці або за виборчою адресою не пізніше ніж за п'ять днів до дня голосування на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року, тобто до 15 липня 2019 року включно. Тимчасова зміна місця голосування виборця (виборчої дільниці) підтверджується посвідченням за формою, встановленою Центральною виборчою комісією, яке видається виборцю.
13 Червня, 2019 р., 10:08
  Уряд, постановою від 07 лютого 2018 року № 106 із змінами від 30 січня 2019 року  № 126, затвердив порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання фінансової підтримки розвитку фермерських господарств за напрямом часткової компенсації вартості закупленого насіння сільськогосподарських рослин вітчизняної селекції. Суб’єктами підтримки є: фермерське господарство, яке має чистий дохід (виручку) від реалізації продуктів (товарів, робіт, послуг) за останній рік  до 20 млн. грн. та сільськогосподарський обслуговуючий кооператив (молочарський, м’ясного, овочевого, плодово-ягідного напрямів а також із заготівлі і переробки продукції бджільництва, дикорослих рослин, ягід, грибів) до складу якого входять не менше 20 членів.
06 Червня, 2019 р., 15:24
Доброго дня! Прошу Вашої консультації з приводу виконання судових рішень. Яку відповідальність несуть особи, які ухиляються від виконання судових рішень?
04 Червня, 2019 р., 10:07
Випадання дощів та висока вологість, сприяє розвитку та поширенню хвороб у посівах озимих та ярих зернових культур (септоріоз, гельмінтоспоріоз, борошниста роса, ринхоспоріоз, піренофороз).
03 Червня, 2019 р., 10:19
У межах програми «Нове шкільне харчування»  розроблений збірник рецептів для їдалень освітніх закладів, який підготував відомий кулінар Євген Клопотенко.
30 Травня, 2019 р., 15:54
Добрий день, Павле Дмитровичу! Хочу отримати від  Вас пораду. Зовсім скоро в нашій сім’ї  буде поповнення. Я дуже схвильована, оскільки це моя перша дитина. Оскільки я буду вперше перебувати у пологовому будинку, хотіла  б розуміти свої права.  Розкажіть про них більш детально, будь ласка.
30 Травня, 2019 р., 15:52
На урядовому порталі оприлюднено постанову КМУ від 03.04.2019 р. № 426 «Про референтне ціноутворення на деякі лікарські засоби, що закуповуються за бюджетні кошти».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь