На Івано-Франківщині лабораторне обладнання Держпродспоживслужби використовується для діагностики коронавірусу

Дата: 08.04.2020 10:30
Кількість переглядів: 493

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 р. № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», відповідно до спільного наказу Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області та ДУ «Івано-Франківський обласний лабораторний центр МОЗ України», до роботи з недопущення поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, до складу робочих груп залучено спеціалістів управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства.

Важливим етапом співпраці установ з метою покращення і прискорення діагностики хвороби COVID-19 стала передача Головним управлінням Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області до ДУ «Івано-Франківський обласний лабораторний центр МОЗ України» лабораторного обладнання (Ампліфікатор  Exicycler 96 з комплектуючими)  для проведення досліджень методом ПЛР.

Крім того, спеціалісти Івано-Франківської державної регіональної лабораторії Держпродспоживслужби надають методичну допомогу при проведенні досліджень на даному обладнанні.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь