Новини

20 Травня, 2020 р., 14:17
Організація протиепідемічних заходів у закладах дошкільної освіти Івано- Франківської області здійснюється відповідно до вимог наказу Міністерства охорони здоров'я України від 24 березня 2016 року № 234 «Про затвердження Санітарного регламенту для дошкільних навчальних закладів», наказу Міністерства охорони здоров'я України та Міністерства освіти і науки України від 17 квітня 2006 року № 298/227 «Про затвердження Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах» та з урахуванням цього тимчасового алгоритму.
20 Травня, 2020 р., 14:11
В умовах підвищеної захворюваності на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом  SARS-Co V-2, проведення цьогорічного зовнішнього незалежного оцінювання (далі - ЗНО) потребує посилених профілактичних протиепідемічних заходів по запобіганню поширення хвороби на Прикарпатті.
19 Травня, 2020 р., 10:07
 Травень -  останній місяць весни. Відбувається інтенсивне підвищення температури повітря, появляються спекотні дні (особливо в останні роки). Практично по всій територій області випадають грозові дощі, зливи. Водночас не виключаються ранкові приморозки на поверхні грунту і в повітрі. 
14 Травня, 2020 р., 10:57
Серед багатьох  шкідників, великої шкоди завдає медведка звичайна. Пошкоджує фактично всі овочеві, кормові культури, найбільше заселяє городи та дачні ділянки. Вони виїдають висіяне насіння, підгризають коріння, у коренеплодах овочевих культур і бульбах картоплі, шкідник виїдає великі порожнини. Медведка веде підземний  спосіб життя і лише інколи з’являється на поверхні. Живиться також багатьма ґрунтовими безхребетними, в тому числі шкідливими комахами та дощовими черв’яками.
13 Травня, 2020 р., 17:05
З 11 травня Кабінетом Міністрів України впроваджено перший етап щодо виходу країни з карантину. В рамках послаблення карантинних обмежень наразі дозволено наступне:
13 Травня, 2020 р., 17:05
За результатами лабораторного дослідження Івано-Франківської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби встановлено сказ лисиці в с. Старуня Богородчанського району Івано-Франківської області (звіт про результати дослідження патологічного матеріалу від 06.05.2020 р. № 000895 п. м./20).
13 Травня, 2020 р., 17:03
Фахівці Департаменту фітосанітарної безпеки, контролю в сфері насінництва та розсадництва Держпродспоживслужби разом з науковцями інститутів і дослідних установ НААНУ, НАНУ, НУБіПУ за даними річної звітності управлінь фітосанітарної безпеки Головних управлінь Держпродспоживслужби в областях розробили «Прогноз фітосанітарного стану агроценозів України та рекомендації щодо захисту рослин у 2020 році».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь