Новини

30 Січня, 2020 р., 09:31
28 січня відбулось засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Івано-Франківській обласній державній адміністрації. 
24 Січня, 2020 р., 09:37
З метою недопущення порушень вимог законодавства по рекламу та захисту інтересів споживачів реклами, 22 січня 2020 року управлінням захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в  Івано-Франківській області проведено семінар - навчання на тему: «Основні вимоги діючого законодавства у сфері контролю за рекламою». В семінарі взяли участь рекламодавці, виробники та розповсюджувачі реклами.
24 Січня, 2020 р., 09:34
22 січня 2020 року  6 студентів,  які навчаються в Київському національному торгівельно-економічному університеті, були госпіталізовані до інфекційного відділення Яремчанської міської лікарні з попереднім діагнозом «харчова токсикоінфекція».  Хворі скаржились на загальну слабкість, блювоту, болі в животі, діарею, підвищення температури тіла до 38-39º С. 
22 Січня, 2020 р., 14:04
На підставі доручення Держпродспоживслужби щодо виявлення  продукції, яка не відповідає встановленим вимогам та/або становить серйозний ризик, Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області здійснило за ланцюгом постачання позапланову перевірку характеристик продукції, а саме: дитячої іграшки «Неваляшка» (зі світ.еф.) ТМ «BaBy Tumbler», артикул 606А-1, дата виготовлення: листопад 2018, країна-виробник: Китай.
22 Січня, 2020 р., 14:02
Відповідно до інформації Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області, на території несанкціонованого сміттєзвалища с.Хотинь Рівненського району Рівненської області виявлено труп домашньої свині від якого відібрано патологічний матеріал для дослідження на африканську чуму свиней.
22 Січня, 2020 р., 14:01
Відповідно до оперативної інформації Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області 18.01.2020 в ПП «Хутір» (с. Бугаків Немирівського району Вінницької області) було зареєстровано загибель птиці.
22 Січня, 2020 р., 09:24
Управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області повідомляє про те, що працівниками відділу ринкового нагляду протягом грудня 2019 року в ході планових та позапланових перевірок характеристик продукції у суб’єктів господарювання за видами: низьковольтне електричне обладнання та дитяча іграшка, були виявлені товари, які не відповідають вимогам нормативних документів та становлять низький ступінь загрози.
17 Січня, 2020 р., 09:02
Кабінет Міністрів 24 грудня 2019 року оприлюднив постанову, що дозволяє теплопостачальним організаціям перераховувати платіжки у випадку зниження ціни на газ порівняно із уже закладеною у тарифі.
17 Січня, 2020 р., 08:58
Івано-Франківською регіональною державною лабораторією Держпродспоживслужби встановлено сказ собак  (2 гол.),  які належали громадянам с. Марківці Тисменицького району Івано-Франківської області.
16 Січня, 2020 р., 16:11
На більшій частині території Івано-Франківщини погодно-кліматичні умови, що склались у січні (аномально теплі температурні показники, місцями тумани та утворення льодяної кірки), негативно позначились на життєздатності мишоподібних гризунів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь