Новини

07 Червня, 2018 р., 09:21
Як роз'яснює МОЗ, для підписання декларації з лікарем пацієнту необхідно здійснити такі кроки.
04 Червня, 2018 р., 14:23
31 травня 2018 року в с.Турка П’ядицької сільської ради ОТГ відбувся турнір ДЮСШ П’ядицької сільської ради ОТГ з футболу серед юнаків (2004р.н.) присвячений “Дню захисту дітей.”
25 Травня, 2018 р., 09:35
Доки світанками сонце встає, а на калині зозуля кує – Пам’ять людська не забуде повік мук закатованих, попелу крик. Там, де кривавий пройшов душогуб, свідком лишився опалений дуб. Чорний, як лихо. І жахом пропах. Навіть боїться гніздитися птах. Віти – мов горе заламаних рук. Ні! То не свідок. А Пам’ятник мук! Доки світанками сонце встає – Нам на калині зозуля кує! Тільки, як тріскає в тиші земля, стогін важкий із могил промовля: «Спинись, Людино! Мовчки поклонись. У тишині задумайся на мить. І нам життя всміхалося колись. Дзвонила сонцем сяюча блакить. Ми мали в серці мужність і любов і вірили у Перемоги час. Хоча зотлілий попіл захолов, але наш голос досі не погас. Орали ми і засівали лан, щоб добротою колосився світ. Якби зібрати болі наших ран, то розколовся б навіть і граніт! Не треба сліз! Ще наші нас печуть, як тихо плаче росами трава. Нехай же мирно променіє путь, для тих, хто наших мук не забува! Коли не спить далекий небосхил і стелиться туманом сивина, Наш гнівний голос чути із могил: «Хай буде тричі проклята війна!»
08 Травня, 2018 р., 09:56
Дорогі ветерани! Учасники Другої Світової війни!
25 Квітня, 2018 р., 13:43
20 квітня 2018 року П’ядицький сільський голова ОТГ Петро Гайдейчук взяв участь в Міжнародному  навчальному  візиті  представників Чернівецької та Івано-Франківської областей до м. Бая-Маре / Baia Mare, м. Ботошани / Botosani, м. Сучава / Suceava та с. Сучевіца / Suchevita (Румунія), для обговорення та розробки проектів в рамках Спільної операційної програми Румунія-Україна ENI 2014-2020.
13 Квітня, 2018 р., 13:23
22.04.2018 року о 14.00 год. у БК с. П'ядики відбудеться концерт незрячих інвалідів "Горицвіт". Квиточки можна буде придбати у Будинках культури та клубах сіл ОТГ. Вартість квитка 30 грн. Не будьмо байдужими !!!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь