Новини

23 Серпня, 2018 р., 08:15
01 Серпня, 2018 р., 12:41
                                         27-29 липня 2018 року в місті Яремче відбувся  25-й ювілейний Міжнародний Гуцульський фестиваль протягом  трьох днів гості фестивалю переглядали виступи учасників дійства, зокрема, фольклорні, вокальні та танцювальні номери, брали  участь у майстер-класах, відвідали ярмарку із автентичними виробами, національними сувенірами, що популяризують традиційні види народного мистецтва, звичаї та обряди етнічної групи гуцулів-українців.
12 Липня, 2018 р., 12:21
<> Легалізація заробітної праці стала головною темою семінару у П’ядицькій об’єднаній територіальній громаді. Його організував Коломийський центр зайнятості та управління Держпраці в Івано-Франківській області. До роботи у заході запросили фахівців громади. Присутні мали нагоду ставити питання представникам влади та отримувати на них кваліфіковані відповіді.
19 Червня, 2018 р., 11:01
Директорат стратегічного планування та європейської інтеграції Міністерства культури України просить вас бути не байдужими до розвитку культури громади та заповнити анкету щодо стану галузі культури на місцевому рівні.   

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь