Новини

23 Січня, 2019 р., 16:18
Про організацію виїзних прийомів громадян керівництвом обласної державної адміністрації у І півріччі 2019 р.
09 Січня, 2019 р., 11:29
Консультує Міністр юстиції Павло Петренко: процедура реєстрації шлюбу!
29 Грудня, 2018 р., 11:21
Шановні жителі П'ядицької об'єднаної територіальної громади. Прийміть найщиріші вітання з нагоди новорічних свят та Різдва Христового! Нехай ці свята будуть наповнені посмішками ваших близьких, теплотою сердець та радістю.  У ці дні ми завжди задумуємось над найзаповітнішими бажаннями,  новими життєвими надіями, плануємо нові кроки. Зичу Вам здоров’я та сил, творчого натхнення та духовної величі, подоланих рубежів та благополуччя. Нехай Новий рік і Різдвяна зоря принесуть  у ваші сім’ї затишок, добро та злагоду! Бажаю, щоб усі труднощі оминали вас, а душі сповнилися любов’ю і вірою у світле майбутнє!
27 Грудня, 2018 р., 16:33
Сьогодні 27.12.2018 року голова ОТГ П. Гайдейчук разом з головним лікарем Б. Джалапином  передали автомобіль  RENO DUSTER, придбаний за  кошти із державного бюджету вартістю 500 тис. грн., завідувачці амбулаторії загальної практики сімейної медицини с. П'ядики І.Бойчук для забезпечення якісного бслуговування громадян.
26 Грудня, 2018 р., 11:41
Завдяки другому пакету законів #ЧужихДітейНеБуває діти мають можливість безперешкодно виїхати за кордон для подорожей, лікування, спортивних змагань та навчання.
19 Грудня, 2018 р., 10:55
П'ядицька сільська рада ОТГ посприяла Дитячо-юнацькій спортивній школі
08 Грудня, 2018 р., 19:42
Представники П'ядицької ОТГ взяли участь у тренінгу з проектного менеджменту, який відбувся в Інституті лідерства та управління Українського Католицького Університету (м. Львів). На даному заході було опрацьовано чимало цікавої та корисної інформації.
08 Грудня, 2018 р., 19:00
Днями у БК с. П'ядики відбулося обговорення перспективного плану соціально-економічного розвитку П'ядицької ОТГ на 2019-2021 роки. В обговорені взяли участь депутати, старости, представники молодіжних, громадських організацій та всі небайдужі мешканці нашої громади. Спільним зусиллями вдалося удосконалити перспективний план та розпочати роботу над його реалізацією.
07 Грудня, 2018 р., 10:02
Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування. Це свято нашої громади, громади кожного села та кожного їх мешканця.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь