Новини

09 Вересня, 2021 р., 13:08
        Найчастіше децентралізоване водопостачання організовується за рахунок підземних вод. Вода забирається з різних водоносних горизонтів і з різної глибини, але здебільшого використовують грун­тові води з другого і третього водоносних горизонтів, захищених від забруднення. Чим глибше розташований шар води, тим вона чисті­ша. При децентралізованому водопостачанні додаткову обробку води, як правило, не проводять. Тому до колодязної води не можна ставити такі високі вимоги, як до води при централізованому водопоста­чанні. І все ж така вода повинна бути безпечною в епідемічному відношенні, мати нешкідливий хімічний склад і добрі органолеп­тичні властивості.
09 Вересня, 2021 р., 11:57
Ми пам'ятаємо як пандемія COVID-19 скувала суворими карантинними обмеженнями всі сфери діяльності торік та навесні цього року.
08 Вересня, 2021 р., 15:55
08 вересня відбулася нарада керівників закладів загальної середньої та дошкільної освіти. Присутніми були: голова громади- Гайдейчук П.П., заступниця сільського голови- Чигрова О.В., начальниця відділу освіти, культури, молоді та спорту Рудик І.В., головна бухгалтерка - Приступа Г. В., начальниця фінансового відділу - Роїк О.П., працівники відділу освіти, культури, молоді та спорту, керівники закладів ЗЗСО та ЗДО.
08 Вересня, 2021 р., 15:50
08 вересня заступниця голови райдержадміністрації Ганна Кравчук спільно з заступником директора КНП «КРЦПМСДКРР» Миколою Стефаком провели зустріч-нараду з  апаратом сільської ради та медиками громади , щодо стану  рівня вакцинації педагогічних працівників П’ядицької громади.
07 Вересня, 2021 р., 11:41
Щороку восени та на весні починається сезон паління листя, сухої трави та інших рослинних решток. Люди, які палять суху траву, завжди переконані, що цим вони покращують врожайність. Це твердження – міф.
06 Вересня, 2021 р., 16:30
Увага - сказ!
06 Вересня, 2021 р., 09:44
Вакцинація від COVID-19 дозволить захистити себе та близьких у період пандемії. Усі вакцини — безпечні й ефективно формують імунітет. Щеплення — ДОБРОВІЛЬНІ й БЕЗОПЛАТНІ.
01 Вересня, 2021 р., 09:35
       Шановні педагоги,здобувачі освіти , батьки!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь