Новини

17 Серпня, 2017 р., 13:33
11-13 серпня 2017 року у селі Королівка відбувся ХХIV  Міжнародний Гуцульський Фестиваль.
17 Серпня, 2017 р., 13:24
Голова П’ядицької ОТГ Петро Гайдейчук спільно з працівниками громади, представником держпродспоживслужби (Квік О.Д.), пожежної інспекції (Оленюк Н.М.), здійснили об’їзд шкіл та дитячих садочків ОТГ для перевірки їх готовності до нового навчального року. Комісія оглянула приміщення закладів, пришкільні території та харчоблоки. Усі навчальні та дошкільні заклади продемонстрували повну готовність до нового 2017-2018 навчального року. З висновку комісії випливає, що всі загальноосвітні і дошкільні навчальні заклади в цілому відповідають санітарно-гігієнічним нормам, нормам протипожежної безпеки, мають матеріально-технічне забезпечення для здійснення навчально-виховного процесу в новому навчальному році. В окремих закладах виявлено ряд недоліків та зауважень, керівникам цих навчальних закладів дані доручення щодо їх усунення в найкоротші терміни, щоб вже першого вересня всі школи П’ядицької ОТГ гостинно відкрили свої двері для школярів. 
31 Липня, 2017 р., 15:15
Представники П'ядицької сільської ради ОТГ взяли участь в семінарі  "Секторальна децентралізація: стан впровадження та основні перешкоди - ЖКГ" для представників ОТГ Прикарпаття.
28 Липня, 2017 р., 13:10
26 липня 2017 року голова П'ядицької сільської ради ОТГ взяв участь у Форумі в м.Кошице  з транскордонного  співробітництва Угорщина - Словаччина -Румунія - Україна.Учасників Форуму ознайомили  з особливостями розробки проектних ідей та підготовки якісних проектних пропозицій в рамках оголошених конкурсів програми.
20 Липня, 2017 р., 14:39
Чи є в світі краща зірка, як моя кохана Ірка,
20 Липня, 2017 р., 11:53
П’ядицьку сільську раду ОТГ відвідав  народний депутат Віктор Кривенко, голова Народного Руху України. 
18 Липня, 2017 р., 11:43
13-14 липня представники П'ядицької сільської ради ОТГ  взяли участь у навчальному візиті «Управління проектним циклом та робота з програмами транскордонного співробітництва». Тренінг-семінар був проведений у с. Мигово Чернівецької області. Під час навчання представники громади здобували навики написання проектів з врахуванням специфіки транскордонного впливу потенційних проектів.  
30 Червня, 2017 р., 11:28
                  У зелену поминальну суботу великокам’янські активісти втілили давню мрію: біля Алеї Слави відбулось свято косарів, приурочене пам’яті Небесної Сотні. Зворушливий і нетрадиційний захід зібрав майже усіх тих, хто стояв на Майдані під час Революції Гідності. Адже Велика Кам’янка мала там свій намет, у процесі постійної ротації участь у тих буремних подіях брали понад вісімдесят мешканців села. Двоє з них повернулись додому у лавах Небесної Сотні: Ігор Ткачук і Богдан Калиняк… Пам’ять про них назавжди збереже не тільки монумент у центрі села, але й Алея Слави: під кожним ще тендітним деревцем – портрет Героя новітньої історії України. Тож свято косарів, започатковане в селі, стане ще однією доброю справою тутешніх газдів. Вони вміють і рідний край боронити, і вдома давати лад.          Хвилина мовчання знову повернула всіх у той трагічний час. Промовці дякували організаторам за ідею, яка зібрала всіх майданівців знову. Наголошували на тому, що громада, яка вміє самоорганізуватись – це велика сила, яку не зламає ніщо. Плач не дав свободи ще нікому, – нагадав слова з гімну українських націоналістів Геннадій Романюк, – хто борець – той здобуває світ. Тож найкраща пам’ять про Небесну Сотню – добрі спільні справи заради майбутнього їхніх дітей, родин, краян… Після урочистостей хлопці рушили на зарінок, де облаштовано зону відпочинку. Вони вирішили встановити там майданівське знамено, подароване в ті доленосні дні київськими побратимами… 
30 Червня, 2017 р., 11:20
Приміські П’ядики попри свій статус «майже міста» торік порадилися з добрими сусідами і вирішили господарювати окремо. Так народилась П’ядицька об’єднана територіальна громада, яка об’єднала вісім сіл (10397 мешканців) і ось уже майже півроку самостійно вирішує власні проблеми. 
13 Квітня, 2017 р., 11:51
ДОРОГІ ДРУЗІ, КОЛЕГИ ! Щиро вітаємо Всіх з ВЕЛИКОДНЕМ ! ВЕЛИКДЕНЬ – свято духовного очищення, торжество торжеств, це свято слави і вселенська радість. «РАДУЙСЯ, СВІТЕ! ГОСПОДЬ ГРЯДЕ», «ХРИСТОС ВОСКРЕС!» - у цих простих словоформах таїться величезна суть буття, які на різних мовах та континентах, промовляють мільярди людей, вітаючи один одного. Тож нехай ця радісна подія утверджує Ваші переконання в тому, що достойні терпіння нагороджуються перемогою, а чесне життя увінчується славою. Нехай найкраща відповідь на погане слово буде мовчання, на гнів – терпіння, на труднощі – витривалість. Любіть, один, одного, бережіть... прощайте... і Воскреслий Господь подарує Вам свою любов і ласку.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь