Новини

09 Листопада, 2017 р., 11:27
Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва! Щиро вітаємо всіх тих, хто присвятив себе благородній справі - зберігати, розвивати і відтворювати безцінні духовні скарби нашого народу. Бажаємо Вам здоров’я, добра, родинного благополуччя, професійних успіхів, невичерпної енергії  і нових культурних проектів на благо нашої рідної України.
03 Листопада, 2017 р., 10:49
На  базі П’ядицького ДНЗ ясла-садка «Віночок» 1 листопада 2017 року відбулося  засідання методичного об’єднання вихователів та музичних керівників закладів  дошкільної освіти.
01 Листопада, 2017 р., 15:07
31 жовтня відбулась робоча зустріч з питань підготовки Стратегії розвитку П'ядицької ОТГ.
30 Жовтня, 2017 р., 09:14
23.10.2017 року на базі Коломийської ЗОШ І-ІІІ №5 відбувся семінар-тренінг для відповідальних за організацію методичної роботи з педагогами ОТГ. Учать в семінарі взяли голови методичних об’єднань П’ядицької, Матеївецької та Нижньовербізької ОТГ. В ході семінару-тренінгу через активні та інтерактивні форми роботи модератори заходу Алла Дутчак та Світлана Клімковська, методисти лабораторії управління та організації освіти ІФОІППО, ознайомили учасників з основними змінами в сучасній освіті відповідно до нового закону України «Про освіту», концепції «Нова українська школа» та методикою аналізу і планування методичної роботи. Голови МО даних ОТГ висловлюють щиру подяку ОІППО та безпосередньо модераторам заходу Аллі Дутчак та Світлані Клімковській за плідну працю. Чекаємо на нові захоплюючі тренінги, круглі столи, семінари від методистів ОІППО.    
26 Жовтня, 2017 р., 12:02
22 жовтня  2017 року в с. Турка П’ядицької сільської ради ОТГ відбувся вечір – зустріч ”Спомин минулих літ .” На свято зібралось багато жителів   села , щоб пригадати  давні часи, насолодитися спогадами , розвеселити свою душу. Вечір наповнився  спогадами давно минулих років… Організаторами  свята  були  Гуменюк Парасковія Дмитрівна  та Голембйовська Наталія Іванівна.Також своїми життєвими історіями поділились з гостями вечора  колишня 20-ти літня молода дівчина Кушнір Олена, яка завітала до села, знайшла тут свою долю і залишилася жити  в ньому. Палюткіна Олександра Олександрівна, Москалюк Степан Васильович, Лісецька Парасковія Василівна, Оліградський Василь Петрович (колишній сільський голова), Соповський Петро Михайлович - депутат сільської ради, Альберт Уляна Миколаївна - депутат сільської ради.  Аматори хуждожньої самодіяльності будинку культури Бойчук Василь Михайлович та Паращук Петро Дмитрович привітали гостей своїми номерами. Привітала і подякувала організаторам свята староста села Червінська Любов Дмитрівна, вручила подяки та сувеніри жителям за активну участь в громадському житті села та за популяризацію і зберігання народних традицій та звичаїв. Спонсор даного дійства  директор ПП "Степан Мельничук" Мирослав Червінський  подякував організаторам за приємну зустріч . Для кожного з учасників вечора це була радісна подія… і водночас сумна , що так швидко біжать роки….
23 Жовтня, 2017 р., 15:06
                Учасники хореографічного колективу "Пролісок" зі своїми керівниками Ларисою та Ніною Костюками розпочали канікули  з відвідування славного міста Кам'янця-Подільського і участі у Всеукраїнському фестивалі "Перлина Кам'янця". Чудова погода сприяла позитивному настрою, який доповнила радість від ІІ місця на фестивалі обох груп - молодшої і старшої. Дякуємо керівникам за чудово проведений час, а учасникам колективу - за прекрасне хореографічне дійство у їх виконанні!!!
20 Жовтня, 2017 р., 14:52
20 жовтня 2017 року  в Годи- Добровідській ЗОШ П'ядицької сільської ради ОТГ відбулася "Ярмарка до Всеукраїнської благодійної акції «Допоможи солдату – захисти Батьківщину» для підтримки воїнів, що знаходяться на передовій. Батьки та учні взяли активну участь у святі . Несподіваною для учнів стала зустріч з волонтером Корпусу Миру Джанін Вінн. Кожна дитина мала змогу поспілкуватися з гостем  застосувавши свої знання з англійської мови.Зібрані кошти будуть перераховані для воїнів АТО.
14 Жовтня, 2017 р., 09:00
                                                   Вітаємо Вас із Днем захисника України та Покрови Пресвятої Богородиці!!! Це справжнє свято мужності й самовідданості, свято лицарства і благородства, якими володіють справжні оборонці, визволителі й захисники України, водночас стало уособленим святом усіх чоловіків. Це свято кожного, хто в той чи інший час віддав свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави. З нагоди свята вітаємо усіх, хто носить високе звання захисника України, та бажаємо успіху тим, у кого іспит на нього ще попереду. Шлемо сердечні вітання ветеранам, учасникам війни,АТО, військовослужбовцям, воїнам запасу, батькам та матерям солдатів та зичимо міцного здоров'я, добра, щастя, злагоди Вам та Вашим родинам.Нехай Пресвятая Богородиця своїм омофором оберігає Вас , Ваші сім'ї та Нашу Батьківщину....                                                                                 З повагою, сільській голова та колектив П'ядицької сільської ради ОТГ.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь