Новини

22 Листопада, 2017 р., 15:36
П'ядицька сільська рада ОТГ безмежно вдячна Івано-Франківському відокремленому підрозділу установи "Центр розвитку місцевого самоврядування" за професійну підтримку , співпрацю та вагомий внесок в написанні Стратегії розвитку П'ядицької ОТГ , адже Стратегія розвитку відкриває багато нових можливостей для громади.   21 листопада 2017 року в приміщенні П’ядицької ЗОШ відбулась презентація та публічне обговорення Стратегії розвитку Пядицької ОТГ до 2027 року за участю робочої групи, депутатів та активних мешканців громади. Основними пріоритетами при розробці Стратегії розвитку П’ядицької ОТГ стали доступність її положень для всіх мешканців громади, відповідальне управління навколишнім середовищем, побудова сталої економіки та впровадженя практики належного управління. Розробка Стратегії – це важливий крок до співвіднесення ресурсів і потреб мешканців громади та чітке бачення майбутнього у довгостроковій перспективі. Наявність актуальної Стратегії розвитку відкриває нові можливості для громади. «Жодна донорська організація, міжнародна структура чи іноземний інвестор не вкладатиме гроші і не співпрацюватиме з муніципалітетом, який не має стратегії розвитку. Це підстава і необхідна умова для залучення зовнішніх інвестицій, коштів міжнародних програм та грантів», - наголосив експерт з питань регіонального розвитку #ІФ_ЦРМС Ігор Мельничук. #U_LEAD
22 Листопада, 2017 р., 11:10
19 листопада 2017 у  клубі с.Мала Кам’янка відбулася зустріч з поетесою , членом спілки літераторів м.Коломиї “Суцвіття”, автором збірок ”У нас одна Україна ” та ”Дорогами України XXI століття” – Лерш Галиною Юріїною.
22 Листопада, 2017 р., 10:01
19 листопада 2017 р. у смт. Кути відбулася відкрита першість району з волейболу серед жіночих команд, присвячена Дню захисника Вітчизни та 75-річчю створення УПА. У змаганнях брали участь 11 команд Івано-Франківської та Чернівецької областей, а саме : Кути, Коломия, Снятин, Вижниця, Мілієво, П’ядики, Старі Кути, Кобаки, Хімчин, Рожнів, Косів-інститут. Хоча боротьба велася запекла, місця розподілилися таким чином : І місце – команда м. Снятин ІІ місце – команда смт. Кути ІІІ місце – команда с. П’ядики Пядицької ОТГ. Переможці та призери змагань були нагороджені медалями та грамотами.
21 Листопада, 2017 р., 14:11
До Дня Гідності та Свободи  у селі Велика Кам'янка біля пам'ятника Героям-односельчанам Небесної Сотні І.Ткачука та Б.Калиняка відбулась година пам'яті до 4-ої річниці Революції Гідності "Ми ще не раз згадаєм листопад, і ті події, й той кривавий шлях" . На заході були присутні: координатор Коломийського Майдану депутат міської ради Г.Романюк, журналіст і депутат районної ради О.Баранецька, сотник Коломийського Майдану В.Пак.
17 Листопада, 2017 р., 08:48
            Дорогі наші трударі!   Від щирого серця вітаю Вас з професійним святом – Днем працівників сільського господарства!  Сьогодні усі найтепліші і найщиріші слова подяки і шани ми адресуємо Вам, дорогі аграрії! 
13 Листопада, 2017 р., 15:22
Всеукраїнський День працівників культури та майстрів народного мистецтва відзначається  9 листопада. Саме в цей день з організації відділу культури Коломийської РДА працівники цієї галузі з’їхалися з Коломийського району, Печеніжинської, Нижньовербізької, Матеївецької та П’ядицької об’єднаних територіальних громад в Коломийський обласний український академічний театр ім. І. Озаркевича, щоб прийняти вітання від керівництва краю. З нагоди свята з вітальними словами до тих, хто своєю творчістю дарує людям радість, звеличує не лишень наш край, але й область та країну, звернулися голови і представники об’єднаних територіальних громад, голова районної ради Роман Дячук, начальник відділу культури райдержадміністрації Людмила Федор, подякували всім тим, хто присвятив себе благородній справі - зберігати, розвивати і відтворювати безцінні духовні скарби нашого народу. На знак глибокої поваги та за активну культурно-просвітницьку діяльність, розвиток галузі в ім’я розквіту рідного краю й на благо України кращі працівники культури були нагороджені почесними грамотами та подяками. Також подарунки від начальника відділу культури Коломийської РДА Людмили Федор отримали об’єднані територіальні громади – сувенірні календарі на 2018 р. з фотографіями колективів громад. 
13 Листопада, 2017 р., 11:57
«Без мови рідної, юначе, й народу нашого нема»

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь