Новини

22 Серпня, 2017 р., 11:21
Працівника П'ядицької ОТГ взяли участь в семінарі "Участь суспільства в прийнятті рішень у громадах" від Асоціації сільських селищних рад та об'єднаних громад України у  м.Тлумачі. Проект реалізується в рамках Польсько-Канадської Програми Підтримки Демократії. Навчання проводили: Лідія Євтушенко- Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України. Наталія Ключик - "Асоціація сільських, селищних рад та об'єднаних громад України". Людмила Проценко , Ірина Синельник - Фундація польсько-української співпраці ПАУСІ. Artur Grossman- Фонд міжнародної солідарності. Оксана Шалаута.
19 Серпня, 2017 р., 11:10
               
17 Серпня, 2017 р., 13:51
11-13 серпня 2017 року у селі Королівка відбувся ХХIV  Міжнародний Гуцульський Фестиваль. У якому взяли участь колективи  П’ядицької  об’єднаної територіальної громади.
17 Серпня, 2017 р., 13:33
11-13 серпня 2017 року у селі Королівка відбувся ХХIV  Міжнародний Гуцульський Фестиваль.
17 Серпня, 2017 р., 13:24
Голова П’ядицької ОТГ Петро Гайдейчук спільно з працівниками громади, представником держпродспоживслужби (Квік О.Д.), пожежної інспекції (Оленюк Н.М.), здійснили об’їзд шкіл та дитячих садочків ОТГ для перевірки їх готовності до нового навчального року. Комісія оглянула приміщення закладів, пришкільні території та харчоблоки. Усі навчальні та дошкільні заклади продемонстрували повну готовність до нового 2017-2018 навчального року. З висновку комісії випливає, що всі загальноосвітні і дошкільні навчальні заклади в цілому відповідають санітарно-гігієнічним нормам, нормам протипожежної безпеки, мають матеріально-технічне забезпечення для здійснення навчально-виховного процесу в новому навчальному році. В окремих закладах виявлено ряд недоліків та зауважень, керівникам цих навчальних закладів дані доручення щодо їх усунення в найкоротші терміни, щоб вже першого вересня всі школи П’ядицької ОТГ гостинно відкрили свої двері для школярів. 
31 Липня, 2017 р., 15:15
Представники П'ядицької сільської ради ОТГ взяли участь в семінарі  "Секторальна децентралізація: стан впровадження та основні перешкоди - ЖКГ" для представників ОТГ Прикарпаття.
28 Липня, 2017 р., 13:10
26 липня 2017 року голова П'ядицької сільської ради ОТГ взяв участь у Форумі в м.Кошице  з транскордонного  співробітництва Угорщина - Словаччина -Румунія - Україна.Учасників Форуму ознайомили  з особливостями розробки проектних ідей та підготовки якісних проектних пропозицій в рамках оголошених конкурсів програми.
20 Липня, 2017 р., 14:39
Чи є в світі краща зірка, як моя кохана Ірка,
20 Липня, 2017 р., 11:53
П’ядицьку сільську раду ОТГ відвідав  народний депутат Віктор Кривенко, голова Народного Руху України. 
18 Липня, 2017 р., 11:43
13-14 липня представники П'ядицької сільської ради ОТГ  взяли участь у навчальному візиті «Управління проектним циклом та робота з програмами транскордонного співробітництва». Тренінг-семінар був проведений у с. Мигово Чернівецької області. Під час навчання представники громади здобували навики написання проектів з врахуванням специфіки транскордонного впливу потенційних проектів.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь