Новини

03 Жовтня, 2017 р., 15:49
Поміж багатьох свят у календарі є день, коли настрій усієї країни особливо піднесений і радісний. У перший тиждень жовтня країна урочисто відзначає День працівників освіти, день, коли навчальні заклади майорять осінніми квітами і розквітають посмішками вихованців та педагогів.
29 Вересня, 2017 р., 08:27
Шановні вчителі та працівники освіти !!! Прийміть найщиріші вітання у ваше професійне свято. Нехай цей рік принесе Вам багато світлих і щасливих днів, стане роком звершень та добрих справ. Бажаємо  Вам невичерпної творчої енергії, успіхів у всіх починаннях, високих професійних досягнень. Нехай у Ваших справах завжди буде дух творення і оптимізму. Бажаємо  міцного здоров'я, сімейного благополуччя, миру і щастя!!!!!!!!!!  
28 Вересня, 2017 р., 13:41
27 вересня 2017 року в  П'ядицькій   сільській раді   ОТГ відбулася позачергова сесія  , на якій  депутати сільської ради затвердили заступника сільського голови  з питань діяльності виконавчих   органів   ради - Буду Олега Івановича. https://rada.info/upload/users_files/04354120/24ddf21ad1a03147fb7bd72d740eec25.pdf
22 Вересня, 2017 р., 13:20
           17  вересня в с.П’ядики  відбулося святкування з нагоди 10 – річчя   відкриття Церкви Покрови Пресвятої Богородиці. З нагоди  ювілею в храмі було звершено святкове богослужіння.Діти ДНЗ ”Віночок” та П’ядицької ЗОШ І-ІІІ ст. ім..Ст.Мельничука  привітали  запрошене духовенство та всіх прихожан церкви віршами , піснями та танцями.  
31 Серпня, 2017 р., 12:08
Традиційно склалося, що напередодні нового навчального року в педагогічних колективах нашої держави проводяться серпневі педагогічні конференції, завдання яких полягає в тому, щоб визначити пріоритетні напрямки роботи щодо виконання державної програми розвитку освіти, реалізації державної політики в системі дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти, проаналізувати підсумки роботи за минулий навчальний рік, відзначити досягнення, позитивне в роботі педагогічних колективів, а разом із тим загострити увагу на помилках та упущеннях у роботі, намітити шляхи вирішення проблем, що стоять сьогодні перед освітянами.
31 Серпня, 2017 р., 09:20
П'ядицького сільського голову об'єднаної територіальної громади Гайдейчука Петра Петровича вітають колектив сільської ради , виконавчий комітет та депутатський корпус. Зичимо Вам міцного здоров’я, особистого щастя, злагоди, та чудового настрою, родинного затишку та сімейного добробуту. Нехай завжди Вас супроводжує вдача, постійно зігріває тепло людської вдячності, а будні і свята наповнюються радістю, світлом та любов’ю рідних та близьких. Вічної молодості Вашій душі та доброти серцю, здійснення всіх Ваших планів та сподівань!
31 Серпня, 2017 р., 08:55
В рамках навчальної поїздки в м. Полтава з метою обміну досвідом та популяризації кращих практик у сфері міжмуніципального співробітництва, представники об’єднаних територіальних громад Івано-Франківської області мали можливість на практиці ознайомитися із напрямками співпраці між громадами Полтавської області, яка, на сьогодні, є лідером в Україні за кількістю укладених договорів з міжмуніципального співробітництва. Зокрема учасники мали можливість вивчити напрацювання Миргородської ОТГ, Новосанжарської ОТГ, Шишацької і Сорочинської ОТГ щодо співробітництва з прилеглими громадами, ознайомитися із процесом затвердження спільної стратегії розвитку міста та сільських громад, а також відвідати один з найвідоміших ярмарків в Україні - Сорочинський Ярмарок. Досвід, який учасники навчальної поїздки почерпнули в ході візиту стане основою для подальшої розбудови та зростання об’єднаних територіальних громад Прикарпаття.
23 Серпня, 2017 р., 13:43
                       Прийміть сердечні вітання з нагоди  дня проголошення Незалежності нашої країни! Ця визначна дата започаткувала нову епоху в житті українського народу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь