Новини

25 Листопада, 2021 р., 11:25
Щорічно в Україні, з 25 листопада до 10 грудня включно, проводиться Міжнародна кампанія «16 днів проти насильства», яку ініціював Перший всесвітній інститут жіночого лідерства у 1991 році. Дати початку та завершення Кампанії вибрані не випадково. Вони створюють символічний ланцюжок, поєднуючи заходи проти насильства стосовно жінок та дії щодо захисту прав людини, підкреслюючи, що будь-які прояви насильства над людиною, незалежно від її статі, є порушенням прав людини.
23 Листопада, 2021 р., 16:51
Традиційно в Україні 20 листопада відзначається День спільних дій в інтересах дітей – день прийняття Конвенції ООН про права дитини. А у світі 20 листопада – це День дитини. З нагоди Дня спільних дій в інтересах дітей, службою у справах дітей та відділу освіти, культури, молоді та спорту П`ядицької сільської ради проведено конкурс малюнків під назвою "Я маю право на любов, бо я дитина" У конкурсі взяли участь діти   закладів освіти громади, які за участь у конкурсі нагороджені пам`ятними подарунками та солодощами. 
21 Листопада, 2021 р., 09:49
Шановні аграрії! Дорогі трудівники сільського господарства! Вітаємо Вас з професійним святом –
21 Листопада, 2021 р., 08:54
Шановна громадо! Щиро вітаю вас з Днем Гідності та Свободи! Сьогодні ми вшановуємо Героїв Небесної Сотні та усіх українських вояків, які беруть участь у війні на Сході України, усіх тих, хто власним життям, своєю жертовністю демонструють щире прагнення українців жити у вільній,демократичній й суверенній державі. Всі вони залишаються в пам’яті народу назавжди, стають гордістю й прикладом для майбутніх поколінь. Сила зростає у боротьбі, вправність – у праці, досвід – в аналізі і упередженні помилок. Щиро вітаю усіх з Днем Гідності та Свободи! Бажаю мирного неба над українською землею, родинного добробуту і злагоди, незламної віри у щасливе майбутнє України та впевненості у завтрашньому дні.                                                                                  Сільський голова Петро Гайдейчук 
17 Листопада, 2021 р., 13:36
Понад 21 млн щеплень зробили від початку вакцинації від COVID-19 в Україні.Пам’ятайте, вакцинація убезпечить вас від важкого перебігу хвороби, госпіталізації чи смерті від COVID-19. Записуйтеся на щеплення щоб вберегти своє життя і здоров’я, а також – людей поруч.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь