Новини

13 Жовтня, 2021 р., 13:49
13 жовтня відбулося засідання виконавчого комітету П'ядицької сільської ради
12 Жовтня, 2021 р., 13:21
11 жовтня  сільський голова Петро Гайдейчук взяв участь в пресконференції щодо ринку землі на Прикарпатті.Також в пресконференції взяли участь директор департаменту агропромислового розвитку ОДА Іван Андріїшин, в.о. начальника головного управління Держгеокадастру в області Олег Шастко.
12 Жовтня, 2021 р., 11:11
ОСНОВНІ ПОКАЗНИКИ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ
11 Жовтня, 2021 р., 15:35
Сьогодні у Турківському ліцею  було проведено зустріч з Інспектором ювенальної превенції майором поліції Олексієм Васильовичем Поліщуком, інспектором ЮП капітаном поліції  Мар'яною Романівною Жолобайло та начальницею відділу соціального захисту населення П`ядицької ТГ Іриною Іванівною Дишук щодо протидії БУЛІНГУ в закладах освіти.
11 Жовтня, 2021 р., 13:22
               На виконання  Розпорядження від 10.02.2021року №35 Івано-Франківської обласної  державної  адміністрації щодо  Програми зайнятості населення Івано- Франківської області на 2021-2023роки  та Плану заходів щодо  реалізації в області  Основних напрямів реалізації державної політики у сфері зайнятості населення та стимулювання створення нових робочих місць  на 2021-2023роки  Коломийською міськрайонною філією протягом 9 місяців 2021року  проводилась  робота щодо розширення можливостей реалізації права громадян на гідну працю шляхом: створення умов для підвищення рівня зайнятості населення, залучення незайнятого частини громадян працездатного віку до економічно активної діяльності; стимулювання заінтересованості роботодавців у створенні нових робочих місць; збереження та розвитку трудового потенціалу; підвищення ролі заінтересованих учасників соціального діалогу у перетвореннях на ринку праці. Основним завданням Програми є: розширення сфери застосування праці та стимулювання заінтересованості роботодавців у створенні робочих місць з належними умовами та гідною оплатою праці;  створення умов для підтримки розвитку малого і середнього бізнесу та самостійної  зайнятості населення; підвищення професійної підготовки та конкурентоспроможності економічно активного населення; посилення мотивації економічно активного населення до легальної зайнятості; підвищення мобільності робочої сили  на ринку праці.
11 Жовтня, 2021 р., 10:39
09 жовтня  Народний аматорський танцювальний колектив "Прикарпаття" с.Велика Кам'янка (керівник заслужений працівник культури України Г.В Огородничук) взяd участь у заключному  lll - турі VІ Всеукраїнському  фестивалі-конкурсі народної хореографії імені Павла Вірського в м.Києві. Де здобули  ІІ почесне місце.Бажаємо нових творчих злетів, наснаги та завзятості, неповторних колоритних виступів. Щиро дякуємо Вам за талант і любов до танцю. Нехай ваша неперевершена творчість та енергія і надалі хвилює серця вдячних шанувальників!
08 Жовтня, 2021 р., 20:51
Сьогодні в П'ядицькій громаді  відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки загиблому в зоні АТО Василю Мочернюку. Світла пам’ять про Героя – назавжди залишиться з нами.
08 Жовтня, 2021 р., 15:03
ВСТУПАЙ ДО ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ!!!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь