Новини

23 Лютого, 2022 р., 09:21
У П'ядицькій громаді відбувся Турнір з настільного тенісу серед чоловіків та жінок "Зустріч на Стрітення".
23 Лютого, 2022 р., 08:45
Щоб захистити свої права, часом не обійтися без звернення до суду. Але для багатьох це занадто складна річ, і часто людина не знає, з чого почати, і чи взагалі доцільно це робити. Роз’яснення про умови та порядок звернення до суду підготували юристи системи безоплатної правової допомоги.
22 Лютого, 2022 р., 16:27
22 лютого відбулась зустріч керівництва П'ядицької сільської ради, керівників закладів дошкільної освіти з представниками ТОВ "Радивилівмолоко" щодо дотримання умов договору поставок молочної продукції.
20 Лютого, 2022 р., 11:18
20 лютого – День Героїв Небесної Сотні.                                                                                            Небесну Сотню пам’ятатимуть завжди,                                                                                             про них обов'язково знатимуть                                                                                            прийдешні покоління, бо Герої не вмирають!    У ці дні вісім років тому на Майдані тривали найбільш драматичні й криваві події в роки Незалежної України. 18 лютого 2014 р. в центрі Києва у відповідь на спробу мирного виступу демонстрантів спецпідрозділи МВС застосували проти учасників Євромайдану спочатку водомети та сльозогінний газ, а потім – вогнепальну зброю та бронетранспортери.      На ранок наступного дня кількість жертв з боку учасників акції протесту складала 23 людини, ще 9 загинули протягом 19 лютого. 20 лютого увійшло в історію як «кривавий четвер» – саме цього дня Майдан під снайперським обстрілом пішов у наступ, аби повернути втрачені днем раніше позиції. Тоді (здебільшого на вулиці Інститутській) загинули 47 протестувальників.  
19 Лютого, 2022 р., 11:15
Минуло лише вісім років, а наче вічність — в Україні вчергове відзначають День пам’яті Героїв Небесної Сотні В Україні з 17 по 20 лютого триває низка заходів, приурочених до Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні. 18 лютого на згадку про загиблих під час Революції Гідності П'ядицька громада долучилася до тихої акції «Ангели пам’яті »
18 Лютого, 2022 р., 08:14
17 лютого відбулась нарада під головуванням начальниці відділу освіти, культури, молоді та спорту І.Рудик та заступниці сільського голови О. Чигрової спільно з начальниками фінансового відділу, відділу бухгалтерського обліку та звітності з керівниками ЗЗСО по питаннях:  - розподілу освітньої субвенції,   - обговорення зміни мережі закладів освіти (створення опорного закладу),  - організація харчування в ЗО , зокрема в Малокам'янській гімназії. - обговорення проєкту положення про  ШКІЛЬНИЙ БЮДЖЕТ участі; -різне

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь