В рамках спільного проєкту програми підтримки ОБСЄ для України та Міністерства молоді та спорту, директор КЗ Пʼядицький Молодіжний центр" Ольга Павлюк взяла участь в круглому столі як учасник обговорення «Досвід та практики роботи молодіжних центрів

Дата: 12.07.2024 11:51
Кількість переглядів: 86

Фото без опису

В рамках спільного проєкту програми підтримки ОБСЄ для України та Міністерства молоді та спорту, директор КЗ Пʼядицький Молодіжний центр" Ольга Павлюк взяла участь в круглому столі як учасник обговорення «Досвід та практики роботи молодіжних центрів в умовах воєнного стану», який відбувся у м. Львів.
Під час дводенного візиту відбувались жваві дискусії, обговорення та обмін досвідом між молодіжними центрами та просторами . Також мали можливість відвідати Львівський обласний молодіжний центр, де надихнулися масштабно проробленою роботою по створенню МЦ в області. 
Пʼядицький Молодіжний центр презентував кейс діяльності свого Молодіжного центру, ділились досвідом та роботою, планами на майбутнє та новими проєктами. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь