3 квітня представники П'ядицької громади мали змогу презентувати свої напрацювання, які подавались комісії Програми USAID DOBRE на конкурс проєктів "Міжмуніципальне співробітництво громад: досягнення та виклики"

Дата: 09.04.2024 09:43
Кількість переглядів: 56

Фото без опису

3 квітня представники П'ядицької громади мали змогу презентувати свої напрацювання, які подавались комісії Програми USAID DOBRE на конкурс проєктів "Міжмуніципальне співробітництво громад: досягнення та виклики", а саме: проєкт "Доступний басейн для оздоровлення, реабілітації жителів громади та громад-партнерів (в т.ч. дітей, ВПО, осіб з інвалідністю, ветеранів/ветеранок війни, Захисників / Захисниць України (військовослужбовців)" .

          Проєкт має на мені об'єднати у співпраці 6 (шість) територіальних громад, госпіталь, лікарню та оздоровчо-реабілітаційний центр. 
          Задачами та цілями, які ставлять перед собою громади в рамках даного проєкту стане надання якісних соціальних та освітніх послуг, які потребують реабілітації/оздоровлення водними процедурами. 
           Результатом стане безкоштовний доступ учнів з особливими освітніми потребами, осіб з інвалідністю та Захисників/Захисниць України, які потребують реабілітації /оздоровлення до басейну, а для учнів загальної середньої освіти П’ядицької громади та громад-партнерів - за затвердженим тарифом згідно договору про співробітництво територіальних громад. Також буде розроблено та затверджено вартість платних послуг для відвідування плавального басейну для всіх інших осіб.
        Вітаємо переможців та бажаємо вдалої реалізації!
        Дякуємо Програмі DOBRE за відзнаку, а програмному спеціалісту Олегу Процику - за віру та підтримку!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь