Проєкт "Підтримка місцевого економічного розвитку П’ядицької територіальної громади"

Дата: 12.12.2023 11:59
Кількість переглядів: 167

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Фото без опису

Проєкт "Підтримка місцевого економічного розвитку П’ядицької територіальної громади. Створення умов для збереження вирощеної в місцевому комунальному підприємстві ягід" - це логічне продовження попереднього проєкту громади зі створення насаджень лохини. Метою даного проекту є відтворення умов для місцевого економічного розвитку П’ядицької громади через розширення комунальної навчально-виробничої бази ягідних насаджень для фермерів та підприємців на базі КП «Добробут Захід» в с. Мала Кам’янка.
В рамках проєкту здійснено закупівлю та монтаж обладнання (камеру швидкого охолодження та зберігання ягід (955 087,23 грн), інспекційний стіл-конвеєр (274 825,00 грн) для зберігання культур та створення умови для зберігання та охолодження врожаю лохини.
За кошти КП “Добробут Захід” здійснено роботи на суму 81 487 грн, а саме:
- вирівнювання території;
- електропостачання;
- заливання бетонної основи.
Доцільність проєкту зумовлена і його інфраструктурною домінантою, оскільки разова закупівля і монтаж необхідного обладнання (холодильного устаткування) створить умови для безперебійного та висхідного процесу виробництва, охолодження і просування культури вирощування високомаржинальних культур, а також робить проєкт максимально безризиковим.
В рамках проєкту також передбачена навчальна підготовка мешканців громади, які планують стати підприємцями з вирощення та збуту високо- маржинальних культур. Проєкт відповідатиме потребам чоловіків і жінок та створюватиме рівні можливості використовувати його результати. Також проєктом передбачається залучення уразливих груп населення та планується розвиток Молодіжного підприємництва.
Проєкт виконується в рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)” Пʼядицька громада є партнером програми DOBRE, яка реалізовується консорціумом організацій на чолі з організацією Всесвітні Громади ( Global Communities) й фінансується Агенством США з міжнародного розвитку ( USAID).

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь