Проєкт "Підтримка місцевого економічного розвитку П’ядицької територіальної громади"

Дата: 12.12.2023 11:59
Кількість переглядів: 102

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Фото без опису

Проєкт "Підтримка місцевого економічного розвитку П’ядицької територіальної громади. Створення умов для збереження вирощеної в місцевому комунальному підприємстві ягід" - це логічне продовження попереднього проєкту громади зі створення насаджень лохини. Метою даного проекту є відтворення умов для місцевого економічного розвитку П’ядицької громади через розширення комунальної навчально-виробничої бази ягідних насаджень для фермерів та підприємців на базі КП «Добробут Захід» в с. Мала Кам’янка.
В рамках проєкту здійснено закупівлю та монтаж обладнання (камеру швидкого охолодження та зберігання ягід (955 087,23 грн), інспекційний стіл-конвеєр (274 825,00 грн) для зберігання культур та створення умови для зберігання та охолодження врожаю лохини.
За кошти КП “Добробут Захід” здійснено роботи на суму 81 487 грн, а саме:
- вирівнювання території;
- електропостачання;
- заливання бетонної основи.
Доцільність проєкту зумовлена і його інфраструктурною домінантою, оскільки разова закупівля і монтаж необхідного обладнання (холодильного устаткування) створить умови для безперебійного та висхідного процесу виробництва, охолодження і просування культури вирощування високомаржинальних культур, а також робить проєкт максимально безризиковим.
В рамках проєкту також передбачена навчальна підготовка мешканців громади, які планують стати підприємцями з вирощення та збуту високо- маржинальних культур. Проєкт відповідатиме потребам чоловіків і жінок та створюватиме рівні можливості використовувати його результати. Також проєктом передбачається залучення уразливих груп населення та планується розвиток Молодіжного підприємництва.
Проєкт виконується в рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)” Пʼядицька громада є партнером програми DOBRE, яка реалізовується консорціумом організацій на чолі з організацією Всесвітні Громади ( Global Communities) й фінансується Агенством США з міжнародного розвитку ( USAID).

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь