16.11.2023 року спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Василик Віта взяла участь у форумі - Діалог молодіжної ради з молоддю Івано-Франківської області «Молодь Прикарпаття»: виїхати не можна залишитися»

Дата: 20.11.2023 10:24
Кількість переглядів: 76

Фото без опису

16.11.2023 року спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Василик Віта взяла участь у форумі - Діалог молодіжної ради з молоддю Івано-Франківської області «Молодь Прикарпаття»: виїхати не можна залишитися», який відбувся у м. Івано-Франківськ, Академії Івана Золотоустого.
Серед запрошених гостей форуму - Заступник Міністра молоді та спорту України Владислав Яцук, Заступник Голови Івано-Франківської ОВА Віталій Ільчишин, Заступник начальника управління спорту та молодіжної політики Івано-Франківської ОВА Костянтин Лисейко, виконавчий директор Івано-Франківське регіональне відділення Асоціації міст України Юрій Стефанчук та інші.
На форумі обговорили бачення та уявлення роботи молодіжних рад в умовах війни. Учасниками події стали члени та членкині молодіжних рад локального рівня із 62 громад Прикарпаття, які обмінялись досвідом та кращими національними практиками в напрямі розвитку молодіжних рад в Україні, напрацювання інструментів для участі молоді на різних рівнях в умовах війни.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь