Результати фотоекспедиції в П'ядицькій громаді, яку здійснював Український кризовий медіа-центр у межах Програми USAID DOBRE разом із відомим українським фотографом Владиславом Соделем (Vladyslav Sodel)

Дата: 22.08.2023 13:58
Кількість переглядів: 144

Фото без опису

Як живе і розвивається сьогодні Прикарпаття?
Погляньте на один день життя П’ядицької громади на Івано-Франківщині.
Тут в усьому відчувається особлива любов до дітей – практично всі розвиткові проєкти створюються мешканцями із врахуванням дитячих потреб.
🏠 У громаді цього року вперше зібрали врожай лохини, яку висадили ще три роки тому. Ягоди, вирощені без застосування будь-яких хімікатів, насамперед постачатимуть у садочки та школи громади. «Наші діти повинні бути здоровими», – кажуть у селі Мала Кам’янка, де за допомоги Програми USAID DOBRE облаштували плантацію лохини.
🏠 Музична школа в селі Турка навчає діток грі на традиційних та народних інструментах, а в облаштованій завдяки Програмі USAID DOBRE залі тренуються малі танцюристи. На стінах закладу – безліч дипломів та грамот вихованців школи. «Наші діти повинні розвиватися», – впевнені місцеві.
🏠 У бібліотеці села Велика Кам’янка – справжній дитячий аншлаг. Сюди приходять не тільки по книги, а й відвідати різноманітні майстер-класи. За підтримки Програми USAID DOBRE в громаді створено всі умови для корисного дозвілля. Зокрема, в молодіжному центрі села П’ядики працює громадський простір «Рівні можливості», в Малій Кам’янці – громадський простір Our Spacе, а в селі Годи-Добровідка – дитячий майданчик поруч із місцевою гімназією. «Наші діти мають бути освіченими і щасливими», – переконані мешканці громади.
🏠 У селі Ценява працює оздоровчий центр для захисників «Тепло крилатої душі», де проходять реабілітацію мешканці П’ядицької та інших громад, які були в зоні бойових дій. Більшість із них після оздоровлення знову повертаються на службу. «Наші діти повинні бути захищеними», – стверджують у П’ядицькій громаді.
Скрутні часи не зупинили прагнення мешканців далі розвивати та розбудовувати свою громаду. Адже все, що вони сьогодні створюють, залишиться їхнім наступним поколінням.
📸 Більше про життя громади ви можете дізнатися зі світлин за лінком https://www.flickr.com/.../ucmc_ua/albums/72177720310644833
ℹ️ У липні 2023 року відбулася фотоекспедиція в громади, яку здійснює Український кризовий медіа-центр у межах Програми USAID DOBRE разом із відомим українським фотографом Владиславом Соделем (Vladyslav Sodel)

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь