У рамках співпраці з USAID "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність " у межах проекту "Голос громади у місцевому самоврядуванні 2" відбулася онлайн зустріч з представниками програми DOBRE Володимиром Купрієм та Тетяною Мосін

Дата: 19.05.2023 09:08
Кількість переглядів: 125

Фото без опису

За результатами зустрічей з молоддю в громаді були розроблені 11 ідей молодіжних проектів. Опрацювавши концепції молодіжних проектів, було вирішено провести онлайн- голосування серед 6 ідей, з яких визначити 3 пріоритетних ідеї молодіжних проектів. Участь в голосуванні взяли 991 чол. з П'ядицької громади, підтримавши такі ідеї молодіжних проектів:
❗️❗️ П'ядицька MOLOTEKA - 289 голосів
❗️❗️ Дитячий майданчик у с.Велика Кам'янка - 216,
❗️❗️ Створення мультифункціонального простору в укритті Турківського ліцею - 190 голосів.
✍️ На онлайн-зустрічі було проаналізовано 3 ідеї (концепції) молодіжних проектів ,які набрали найбільше голосів. Також отримали рекомендації щодо подальшого планування роботи над молодіжними ідеями.
✍️Програма DOBRE лишає за собою фінальне погодження проєктної ідеї для подальшої підготовки заявки, яка відповідатиме умовам та пріоритетам грантової програми.
🇺🇸🇺🇸 Програма «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID)
✍️Супровід в розробці ідей молодіжного проєкту надає «Український Народний Дім у Чернівцях» в рамках проєкту «DOBRE. Голос громад - Західна Україна", Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь