Івано-Франківщина бере активну участь у Програмі прикордонного співробітництва «Польща-Україна»

Дата: 19.04.2023 16:06
Кількість переглядів: 108

Фото без опису

13 квітня відбувся семінар «Основи роботи з проєктами», який організували представництво програми прикордонного співробітництва Interreg NEXT «Польща-Україна 2021-2027» у Львові спільно з Івано-Франківська обласна державна адміністрація та Івано-Франківська міська рада.
Проєкти, що реалізовуються в області, дозволяють впровадити цікаві та унікальні заходи, спрямовані на розвиток туризму, культури, безпеки, а найважливіше - сприяють розвитку добросусідських відносини шляхом прямої співпраці між людьми.
Попри те, що область не має спільного з Республікою Польща кордону, реалізація спільних проєктів в рамках Програми відіграє важливу роль в українсько-польському міжрегіональному співробітництві.
Станом на сьогодні в нашій області реалізується 5️⃣ проєктів, направлених головним чином на розвиток туризму, освіти, культури.
Серед найуспішніших - проєкт «Адаптація колишньої обсерваторії на горі Піп Іван для потреб високогірного рятувального центру».
Метою даного проєкту є підвищення безпеки високогірного туризму шляхом реконструкції колишньої обсерваторії на горі Піп Іван, відповідно до потреб високогірного рятувального навчального центру, а також пошуково-рятувальної станції, навчань рятувальників високогірних районів, створення платформи електронних послуг, обміну досвідом та навчальними матеріалами між польськими та українськими рятувальними службами, створення системи інформування туристів про превентивні заходи під час перебування у високогір’ї, безпечні маршрути та метеорологічний прогноз.
Представник П'ядицької ТГ, Семерин Ольга, взяла участь у заході.
Дякуємо партнерам з Польщі за постійну підтримку України та нашої області у такий вкрай нелегкий для держави час.
Працюємо над тим, аби реалізовувати ще й інші проєкти!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь