Великдень — найсвітліше та одне з найголовніших релігійних свят

Дата: 14.04.2023 12:27
Кількість переглядів: 116

Фото без опису

Великдень — найсвітліше та одне з найголовніших релігійних свят.

Уже чи не  традицією відділу соціального захисту населення та служби у справах дітей П'ядицької сільської ради стало ставати добрими помічниками для одиноко проживаючих перестарілих людей, малозабезпечених сімей, сімей, які виховують діток з інвалідністю, дітей позбавлених батьківського піклування, та сімей, діти яких втратили у цій клятій війні, найдорожчих - своїх батьків. Цього року, не дивлячись на складні умови військового часу, ми не залишились осторонь... 95 осіб і сімей отримали продуктові набори!!!

Попри війну, мільйони українців чекають на це свято, щоб об’єднатись з рідними, звернутись до Бога з молитвою за мир в Україні та згадати тих, хто на жаль, втратив можливість обійняти близьких, адже покинули рідні домівки.

 

Вітаємо з Великоднем! Хай Христове Воскресіння наповнить ваші родини радістю, любов’ю та достатком. Бажаємо, щоб це свято стало символом нового життя, надії та віри у краще майбутнє. Нехай ваші серця наповняться найтеплішими почуттями, а Великодній дух вкотре з’єднає рідних та близьких. Світле свято Великодня для кожного з нас знаменне і важливе. Але не забуваймо і про те, що це свято не лише писанок і ковбаси, а впершу чергу - це свято, яке знаменує смерть Ісуса Христа, за наше спасіння! Тому не забуваймо про добро, милосердя, любов та повагу один до одного. Бережіть себе та оточуючих навколо Вас!  Будьте здорові та живіть у мирі!


 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь