Великдень — найсвітліше та одне з найголовніших релігійних свят

Дата: 14.04.2023 12:27
Кількість переглядів: 93

Фото без опису

Великдень — найсвітліше та одне з найголовніших релігійних свят.

Уже чи не  традицією відділу соціального захисту населення та служби у справах дітей П'ядицької сільської ради стало ставати добрими помічниками для одиноко проживаючих перестарілих людей, малозабезпечених сімей, сімей, які виховують діток з інвалідністю, дітей позбавлених батьківського піклування, та сімей, діти яких втратили у цій клятій війні, найдорожчих - своїх батьків. Цього року, не дивлячись на складні умови військового часу, ми не залишились осторонь... 95 осіб і сімей отримали продуктові набори!!!

Попри війну, мільйони українців чекають на це свято, щоб об’єднатись з рідними, звернутись до Бога з молитвою за мир в Україні та згадати тих, хто на жаль, втратив можливість обійняти близьких, адже покинули рідні домівки.

 

Вітаємо з Великоднем! Хай Христове Воскресіння наповнить ваші родини радістю, любов’ю та достатком. Бажаємо, щоб це свято стало символом нового життя, надії та віри у краще майбутнє. Нехай ваші серця наповняться найтеплішими почуттями, а Великодній дух вкотре з’єднає рідних та близьких. Світле свято Великодня для кожного з нас знаменне і важливе. Але не забуваймо і про те, що це свято не лише писанок і ковбаси, а впершу чергу - це свято, яке знаменує смерть Ісуса Христа, за наше спасіння! Тому не забуваймо про добро, милосердя, любов та повагу один до одного. Бережіть себе та оточуючих навколо Вас!  Будьте здорові та живіть у мирі!


 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь