Для громад області передали портативні зарядні станції малої потужності

Дата: 06.04.2023 12:43
Кількість переглядів: 98

Фото без опису

Вчора в облдержадміністрації відбувся захід, під час якого, з метою забезпечення безперебійної роботи органів місцевого самоврядування Програма розвитку Організації Об’єднаних Націй в Україні (ПРООН) за фінансової допомоги Уряду Японії передала усім територіальним громадам області зарядні станції Goal Zero – Power Stations Yeti 500X, 124 станцій (по 2 од.) для кожної територіальної громади, а також 16 станцій структурним підрозділам ОВА.

«Ми дуже цінуємо підтримку міжнародних спільнот, зокрема, Уряду Японії, ПРООН та висловлюємо вдячність за отримані зарядні станції. Безумовно, що у час війни, ці прилади стануть знаряддям нашої енергетичної безпеки та допоможуть безперебійно працювати, незважаючи на наявність, чи відсутність електроенергії», - зазначила під час виступу голова облдержадміністрації – начальник обласної військової адміністрації Світлана Онищук.

Своєю чергою заступник голови облдержадміністрації Богдан Футерко акцентував, що портативні джерела живлення малої потужності допоможуть заряджати ноутбуки, мобільні пристрої та інші девайси, а також залишатися на зв’язку. Потенційно їх можна використовувати у ЦНАПах та інших соціальних закладах області. Громади матимуть змогу використовувати їх на власний розсуд для зручності у випадку коли електроенергія відсутня.

Варто зазначити, що у рамках співпраці Івано-Франківської ОВА та ПРООН, за фінансової підтримки уряду Великої Британії передано також 14 павербанків.

Довідково: Goal Zero - Power Stations Yeti 500X – це портативна зарядна станція малої потужності, яка призначена для живлення широкого спектра пристроїв, оснащена новітньою технологією зарядки, включаючи високошвидкісний порт Power Delivery. Портативна зарядна станція забезпечує безперебійне енергопостачання найнеобхідніший техніці, що дозволить продовжувати роботу та наближати нашу перемогу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь