На Прикарпатті триває моніторинг пекарень та хлібокомбінатів

Дата: 06.03.2023 09:24
Кількість переглядів: 69

Фото без опису

       Минулого тижня спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби Івано-Франківщини розпочали проведення моніторингу об’єктів, що здійснюють виробництво та реалізацію харчових продуктів рослинного походження, зокрема пекарень, хлібокомбінатів (заводів).

Заходи зі збору інформації щодо забезпечення належних та стабільних умов виробництва та реалізації харчових продуктів рослинного походження на території Івано-Франківської області будуть тривати до кінця березня 2023 року.

За результатами моніторингу на конкретному об’єкті, спеціалісти складають  відповідний акт.

Під час обстеження основна увага звертається на такі питання :

-  наявність реєстрації потужності, як оператора ринку харчових продуктів;

-  наявність впровадженої системи HACCP та її дієвість;

-  санітарний стан виробничих та складських приміщень;

-  процедури миття та прибирання обладнання;

-  наявність миючих та дезінфікуючих осередків тощо.

 

За підсумками моніторингу будуть зроблені висновки про масові явища та процеси, що відбуваються у сфері виробництва та реалізації харчових продуктів рослинного походження на Прикарпатті.

 

На фото – один із об’єктів Косівщини.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь