Шукаємо кандидатів у патронатні вихователі

Дата: 24.01.2022 11:35
Кількість переглядів: 542

Фото без опису

Служба у справах дітей П’ядицької сільської ради шукає кандидатів у патронатні вихователі для тимчасового догляду за дитиною на вигідних умовах.

Патронатним вихователям гарантовані:

  • заробітна плата;
  • кошти на виховання дитини;
  • комплексна професійна підтримка.

Патронат містить тимчасовий догляд, виховання та реабілітацію дитини в сім’ї патронатного вихователя на період подолання її батьками складних життєвих обставин (безробіття, матеріально-побутових проблем, згубних звичок).

Кандидатом у патронатні вихователі може бути особа, яка виявила бажання виконувати обов’язки патронатного вихователя на професійній основі, а також має повнолітнього члена сім’ї (чоловік або дружина, син чи донька, інший член сім’ї) чи повнолітню особу, які проживають на спільній житловій площі з кандидатом у патронатні вихователі, готові бути добровільним помічником кандидата у патронатні вихователі та разом з ним пройти навчання і надавати допомогу патронатному вихователю у догляді за дитиною, влаштованою до сім’ї патронатного вихователя та житло (власне, орендоване чи на правах користування) і не має судимості.

Сім’я кандидатів у патронатні вихователі зобов’язана зібрати та надати відповідний пакет документів, а також пройти спеціальне навчання.

До сім’ї патронатних вихователів можуть бути влаштовані діти віком від народження до 18 років. Оптимальний термін перебування дитини в патронатній сім’ї визначається відповідно до індивідуальних потреб дитини, виявлених обставин та їх впливу на стан дитини та не повинен перевищувати 3 місяців. В особливих випадках термін перебування під патронатом може бути подовжений, однак загалом не повинен бути більшим за 6 місяців.

За надання послуг сімейного патронату патронатний вихователь щомісяця отримує винагороду у розмірі 5-ти прожиткових мінімумів для працездатних осіб; (станом на 01.12.2021 прожитковий мінімум становить 2393 грн.) та соціальну допомогу на утримання та виховання дитини в розмірі 2,5-х прожиткових мінімумів на дитину відповідного віку (станом на 01.12.2021 року для дітей віком від 0-до 6 років – 2100 грн., від 6-18 років становить – 2618 грн.) та для дітей з інвалідністю - 3,5 прожиткового мінімуму для дітей відповідного віку на місяць.

Фото без опису

П’ядицька сільська рада закликає всіх небайдужих до нелегкої долі дітей, які потрапили в складні життєві обставини, залишилися без батьківського піклування, взяти участь у запровадженні механізму термінового реагування та послуг сімейного патронату, нової послуги альтернативного догляду дітей та подарувати їм тепло та затишок родинного вогнища!

За детальною інформацією звертайтеся до служби у справах дітей П’ядицької сільської ради за адресою: вул. Петлюри, 1, с. Пядики.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь