Шукаємо кандидатів у патронатні вихователі

Дата: 24.01.2022 11:35
Кількість переглядів: 516

Служба у справах дітей П’ядицької сільської ради шукає кандидатів у патронатні вихователі для тимчасового догляду за дитиною на вигідних умовах.

Патронатним вихователям гарантовані:

  • заробітна плата;
  • кошти на виховання дитини;
  • комплексна професійна підтримка.

Патронат містить тимчасовий догляд, виховання та реабілітацію дитини в сім’ї патронатного вихователя на період подолання її батьками складних життєвих обставин (безробіття, матеріально-побутових проблем, згубних звичок).

Кандидатом у патронатні вихователі може бути особа, яка виявила бажання виконувати обов’язки патронатного вихователя на професійній основі, а також має повнолітнього члена сім’ї (чоловік або дружина, син чи донька, інший член сім’ї) чи повнолітню особу, які проживають на спільній житловій площі з кандидатом у патронатні вихователі, готові бути добровільним помічником кандидата у патронатні вихователі та разом з ним пройти навчання і надавати допомогу патронатному вихователю у догляді за дитиною, влаштованою до сім’ї патронатного вихователя та житло (власне, орендоване чи на правах користування) і не має судимості.

Сім’я кандидатів у патронатні вихователі зобов’язана зібрати та надати відповідний пакет документів, а також пройти спеціальне навчання.

До сім’ї патронатних вихователів можуть бути влаштовані діти віком від народження до 18 років. Оптимальний термін перебування дитини в патронатній сім’ї визначається відповідно до індивідуальних потреб дитини, виявлених обставин та їх впливу на стан дитини та не повинен перевищувати 3 місяців. В особливих випадках термін перебування під патронатом може бути подовжений, однак загалом не повинен бути більшим за 6 місяців.

За надання послуг сімейного патронату патронатний вихователь щомісяця отримує винагороду у розмірі 5-ти прожиткових мінімумів для працездатних осіб; (станом на 01.12.2021 прожитковий мінімум становить 2393 грн.) та соціальну допомогу на утримання та виховання дитини в розмірі 2,5-х прожиткових мінімумів на дитину відповідного віку (станом на 01.12.2021 року для дітей віком від 0-до 6 років – 2100 грн., від 6-18 років становить – 2618 грн.) та для дітей з інвалідністю - 3,5 прожиткового мінімуму для дітей відповідного віку на місяць.

П’ядицька сільська рада закликає всіх небайдужих до нелегкої долі дітей, які потрапили в складні життєві обставини, залишилися без батьківського піклування, взяти участь у запровадженні механізму термінового реагування та послуг сімейного патронату, нової послуги альтернативного догляду дітей та подарувати їм тепло та затишок родинного вогнища!

За детальною інформацією звертайтеся до служби у справах дітей П’ядицької сільської ради за адресою: вул. Петлюри, 1, с. Пядики.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь