День Святого Миколая у П’ядицькій громаді

Дата: 17.12.2021 15:11
Кількість переглядів: 610

Через поле, через гай  йде до діток Миколай.

У білесенькій торбинці він усім несе гостинці.

То ж бринить від щастя край — тут ступає Миколай.

М.Пономаренко

Фото без опису

Насичений подіями рік добігає кінця, і наступає довгоочікувана казкова пора, коли дива стають реальністю. В ніч з 18 на 19 грудня Святий Миколай спускається із небес, щоб нагородити малюків за їх добрі вчинки. Найбільш щиро, з великим захопленням і радістю сприймають це свято діти, бо Святого Миколая завжди вважали їх покровителем і заступником. Тож саме вони найбільше чекають на це свято.

День Святого Миколая – свято несподіванок і дарунків, що їх шукаємо зранку в себе під подушкою. Це така собі приємна передмова до суцільного зимового святкування – Нового року і Різдва.

З нагоди свята службою у справах дітей спільно з відділом освіти, культури, молоді та спорту П’ядицької сільської ради організовано та проведено свято.

17 грудня до дітей позбавлених батьківського піклування, дітей-інвалідів, дітей учасників АТО та дітей сім’ї яких опинилися у складних життєвих обставинах завітав Святий Миколай, який є взірцем працьовитості, скромності, чесності, доброти та милосердя.

Діти мали змогу переглянути театралізоване дійство «Червона шапочка на новий лад» народного аматорського драматичного колективу  «Скарбниця» БК с. П’ядики П’ядицької сільської ради, а також насолодитися виступами солісток П’ядицької громади Софійки Веселовської та Даринки Семенюк та дитячого зразкового танцювального колективу «Пролісок» БК с. П’ядики. Радість, усмішка та щирість в дитячих очах ще раз переконали усіх присутніх на святі, якою великою справою є творити добро, дарувати один одному любов та доброту. Від свого покровителя діти отримали подарунки, від яких на обличчях з’явилася щаслива усмішка, дитяча радість.


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь