04 грудня в Молодіжному центрі с .П’ядики відбувся Турнір з  волейболу серед працівників органів місцевого самоврядування та депутатського корпусу.

Дата: 06.12.2021 14:49
Кількість переглядів: 549

04 грудня в Молодіжному центрі с .П’ядики відбувся Турнір з  волейболу серед працівників органів місцевого самоврядування та депутатського корпусу.

На запрошення відгукнулися команди Городенківської,  Снятинської , Рожнівської, Печеніжинської громад та команда-господарів П’ядицької територіальної громади.

Турнір розпочався з привітання голови П’ядицької сільської ради Петра Гайдейчука.  Гостей Турніру вітали учасники Дитячого зразкового хореографічного колективу «Пролісок», керівник Лариса Костюк.

Ось тоді на майданчику Молодіжного Центру розпочалися справжня спортивна боротьба. В результаті  спортивних баталій 1-ше місце зайняла команда Снятинської ТГ, 2-ге – Рожнівська ТГ, 3-тє місце – Городенківська ТГ, 4-те місце  - Печеніжинська ТГ, 5-те місце – П’ядицька ТГ.

Щиро дякуємо всім запрошеним командам територіальних громад за участь та чудову гру! А також висловлюємо вдячність за допомогу в організації Турніру з волейболу апарату П’ядицької с/р та депутатському корпусу, колективу Дитячо-юнацької спортивної  школи, Дитячому зразковому хореографічному колективу «Пролісок»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь