Про сальмонелу в замороженому курячому м’ясі з Польщі.
До Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів надійшли інформаційні повідомлення системи RASFF від 27.11.2019 р. № 2019.3976 fup18 та від 02.12.2019р. №2019.3976-fup21 щодо виявлення сальмонели в замороженому курячому м’ясі, експортованому з Польщі (виробник Wipasz S/A/Zaklad Drobiarski w Mlawie- AP-№PL 14130502 EG) до окремих держав - членів ЄС і, в тому числі до України -ТОВ « ОТ- ГРУП» (вул. Богдана Хмельницького,42 м.Луцьк, Волинська область,43000), SPE «Winter» (вул. Лідавська,1 м.Луцьк, Волинська обл., 43000), ТОВ «Альянс- Імекс» (вул.Сергія Параджанова,127, м.Житомир, Житомирська область, 10025) та ТОВ «ВІК ЛОГІСТІК» (вул.Святотроїцька,73/1,офіс 215, м.Черкаси, Черкаська область,18000).
Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області попереджає операторів ринку, які використовують у виробництві або здійснюють обіг вищезазначеної продукції, про необхідність вилучити її з обігу та у строк не більше двох робочих днів письмово інформувати про виявлену невідповідність компетентний орган, що передбачено частиною 3 статті 20 Закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів".
Шановні споживачі!
У разі виявлення вказаного харчового продукту, повідомляйте Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за тел.: (0342) 511389, 511392 або звертайтесь до територіальних управлінь.