Спеціалісти Держпродспоживслужби Івано-Франківщини провели практикум для студентів та викладачів Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

Дата: 12.12.2019 12:05
Кількість переглядів: 452

Короткостроковий ознайомчий семінар на тему: «Розвиток споживчого ринку, як об’єкту державного регулювання. Досвід Держпродспоживслужби за відповідним напрямком», що його нещодавно провели спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби, був спрямований на посилення практичної складової освітнього процесу здобувачів професійно-технічної освіти.

Даний захід розроблений з врахуванням профорієнтації навчального процесу, який поширений на майбутніх працівників туристичної галузі, ресторанного господарства та сфери торгівлі.

В рамках семінару слухачів ознайомили із загальним поняттям «консюмеризму», роллю і впливом суб’єктів споживчої політики, в тому числі Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, організацією та особливостями проведення державного нагляду (контролю) за дотриманням законодавства в галузі туризму, порядку провадження торговельної діяльності та правил торговельного обслуговування населення зокрема і в роботі закладів ресторанного господарства, особливостями торгівлі продуктами харчування та заходами по запобіганню виникнення харчових отруєнь. 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь