Спеціалісти Держпродспоживслужби Івано-Франківщини провели практикум для студентів та викладачів Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

Дата: 12.12.2019 12:05
Кількість переглядів: 482

Короткостроковий ознайомчий семінар на тему: «Розвиток споживчого ринку, як об’єкту державного регулювання. Досвід Держпродспоживслужби за відповідним напрямком», що його нещодавно провели спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби, був спрямований на посилення практичної складової освітнього процесу здобувачів професійно-технічної освіти.

Даний захід розроблений з врахуванням профорієнтації навчального процесу, який поширений на майбутніх працівників туристичної галузі, ресторанного господарства та сфери торгівлі.

В рамках семінару слухачів ознайомили із загальним поняттям «консюмеризму», роллю і впливом суб’єктів споживчої політики, в тому числі Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, організацією та особливостями проведення державного нагляду (контролю) за дотриманням законодавства в галузі туризму, порядку провадження торговельної діяльності та правил торговельного обслуговування населення зокрема і в роботі закладів ресторанного господарства, особливостями торгівлі продуктами харчування та заходами по запобіганню виникнення харчових отруєнь. 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь