В м.Коломия вул.Моцарта 33 об 11.00год відбудеться Урочиста хода в рамках Всеукраїнського Народного Дня Пам"яті полеглих захисників України.

Дата: 28.08.2019 14:55
Кількість переглядів: 577

Фото без опису

ЗОВНІШНІЙ ВИГЛЯД ТА ПОВЕДІНКА УЧАСНИКІВ МАРШУ:
1. ФОРМА ОДЯГУ
Цей пункт стосується тих, хто буде йти у «коробочках», сформованих ветеранами окремих військових підрозділів та територіальними об’єднаннями ветеранів. Волонтери та члени родин, які замикатимуть ходу після проходження «коробочок» ветеранів, можуть бути одягнені у цивільний одяг, єдина вимога - охайність.
Для військовослужбовців ЗСУ, НГУ тощо, які наразі перебувають на дійсній службі – обов’язково встановлена статутами військова форма.
Для тих, хто вже не на службі: військова форма, парадна або польова на вибір (оскільки парадної у більшості нема).
Мінімальні вимоги до військової форми:
- Закрите взуття (бажано берці, у крайньому випадку кросівки, ні в якому разі не сандалі чи туфлі);
- Довгі штани (не шорти!) військового зразку;
- Верх одягу – на вибір футболка військового зразку (камуфляжна або однотонна зелена чи оливкова), якщо поверх неї нема іншого одягу; за наявності кителя (куртки) військового зразку під ним допускається або футболка військового зразку (камуфляжна або однотонна зелена чи оливкова, для ветеранів ВДВ та флоту можлива тельняшка), або вишиванка;
- Вкрай бажано, щоб штани та китель (куртка) були одного кольору (або піксель, або мультикам, або горох тощо – але верх і низ однакові).
- Голова покрита, головний убір військового зразку; 
- Балаклави та інші способи закрити обличчя неприйнятні! Цей пункт стосується також цивільних, які будуть замикати ходу.
- Вітається наявність на формі знаків розрізнення, які дозволяють ідентифікувати рід військ та частину, в якій служив учасник параду.
2. НОСІННЯ НАГОРОД
Нагороди носяться винятково на кителі військового зразку (парадному або польовому на вибір), розташування нагород згідно з встановленими державою нормами (див. на сайті МО).
3. НЕПРИЙНЯТНА ПОВЕДІНКА
Організатори параду залишають за собою право відмовити у участі в ході особам, які не дотримуються загальноприйнятих норм поведінки. Підставою для відмови у участі в параді є наступні:
- Стан алкогольного або наркотичного сп’яніння;
- Вживання алкоголю безпосередньо під час параду;
- Наявність символіки політичних партій, окремих політиків, та громадських організацій, за винятком організацій ветеранів та волонтерів;
- Наявність транспарантів із гаслами та закликами на користь будь-якої політичної партії чи окремих політиків; 
- Неохайний вигляд, а саме: значне відхилення форми одягу від описаної у пункті 1 цього документу, або ж брудний та порваний одяг;
- Неадекватна та провокаційна поведінка, а саме агресія стосовно інших учасників параду та щодо цивільних осіб, гучні вигуки, провокування конфліктів, демонстративна непокора командам оргкомітету та служби порядку тощо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь