Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області інформує .

Дата: 05.04.2018 12:10
Кількість переглядів: 1277

        Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області інформує громадськість про завершення циклу семінарів-навчань з актуальних питань дотримання законодавства про захист прав споживачів, що проводились для спеціалістів районних (міських) управлінь (відділів) Держпродспоживслужби, представників райдержадміністрацій, органів місцевого самоврядування, громадських організацій.

       В ході навчань було підвищено рівень професійних знань у сфері захисту прав споживачів працівників Держпродспоживслужби на місцях та запроваджено механізм взаємодії управління захисту споживачів Головного управління з його територіальними підрозділами. 
 Основні методичні матеріали було систематизовано у вигляді друкованих інформаційних посібників у сфері захисту прав споживачів, державного ринкового нагляду, контролю за дотриманням антитютюнового законодавства, контролю за рекламою, здійснення державного нагляду за дотриманням законодавства щодо порядку формування, встановлення та застосування цін. 
 Таким чином, з квітня 2018 року консультаційні центри на базі територіальних підрозділів Головного управління готові до надання допомоги споживачам в кожному районному центрі та місті обласного підпорядкування. 
 Тут споживачам порадять як діяти у випадку придбання неякісного товару чи отримання неякісної послуги, розтлумачать права та обов’язки відповідно до ситуації, допоможуть написати і приймуть звернення чи скаргу, а за наявності підстав – ініціюють проведення позапланової перевірки суб’єкта господарювання.
            Консультаційний центр по правах захисту споживачів Коломийського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області знаходиться за адресою м.Коломия вул..Станіславського, 1.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь