Про подання заяв на виплату частини невикористаної суми субсидії

Дата: 19.07.2017 15:53
Кількість переглядів: 565

Оголошення

          Рішення Уряду від 26.04.2017р. про внесення змін до деяких Постанов КМУ, в тому числі №848 «Про спрощення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних  послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива», передбачає чіткий алгоритм монетизації частини зекономлених житлових субсидій.

          Про це, зокрема, йдеться у підписаній Прем’єр-міністром України В.Гройсманом Постанові Кабінету міністрів України № 300.

          Відповідно до документу, Урядовий проект монетизації частини зекономлених субсидій передбачає грошову виплату енергоощадним родинам - еквівалент вартості зекономлених 150 кіловат електроенергії, якщо цей ресурс використовується для опалення, або 100 кубів газу.

         Субсидіантам, які вели енергоефективне домогосподарство, для отримання коштів необхідно буде з 1 липня до 1 вересня подати заяву у орган місцевого самоврядування, на підставі якої здійснюватиметься виплата грошової винагороди за енергоефективність.

          Відкриття рахунку в банку, як і вибір самої уповноваженої банківської установи, через які проводяться виплати соціальних допомог та пенсій, або у відділеннях Укрпошти має здійснюватися субсидіантом самостійно. На момент подачі заяви рахунок в банку повинен бути уже відкритим.

 

          Шановні жителі П’ядицької об’єднаної територіальної громади, звертаємо вашу увагу на те, що прийом заяв про виплату частини невикористаної суми субсидії здійснюють сільські ради П’ядицької ОТГ та служба у справах дітей та соціального захисту  П’ядицької ОТГ.

        Термін подачі заяв до 1 вересня 2017 року!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь