Учитель – то достойний знань вінець!

Дата: 03.10.2017 15:49
Кількість переглядів: 967

Поміж багатьох свят у календарі є день, коли настрій усієї країни особливо піднесений і радісний. У перший тиждень жовтня країна урочисто відзначає День працівників освіти, день, коли навчальні заклади майорять осінніми квітами і розквітають посмішками вихованців та педагогів.

     Відбулося таке свято і в П’ядицькій ОТГ. В будинку культури с. П’ядики зібрався весь педагогічний колектив, а учні всіх загальноосвітніх навчальних закладів П’ядицької ОТГ підготували чудовий концерт номери й привітання. На розсуд глядача були представлені вокальні та хореографічні композиції. Поблагословили педагогів, їх нелегку працю о. Роман та о. Ігор церкви Покрови Пресвятої Богородиці і о. Микола із церкви Всіх Святих Коломийсько-Чернівецької єпархії Української греко-католицької церкви о. Микола, котрий, зокрема, сказав: "Господь Ісус Христос був великим Вчителем для усіх. Якось до мудреця-вчителя підійшов учень і каже: "Навчи мене Євангеліє, і я повірю тобі, але дуже швидко, до того часу, поки я стоятиму на одній нозі". І тоді вчитель йому відповів: "Люби Господа Бога всім серцем своїм, усією душею, а ближнього, як самого себе. Ось тобі і все Євангеліє і вся Біблія". І до цього великого вчення покликані вчителі, щоб формувати у наших дітей свідомість, і допомагати церкві і батьками виховувати не лише гідних християн, а й громадян"…

До освітян з вітальним словом звернувся голова П’ядицької ОТГ Гайдейчук П. П., керівник апарату Костишин Л. М., начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Тепчук І. І. та колишній член профкому директор П’ядицької ЗОШ І-ІІІ ст. Костюк В. О., які теплими словами висловили свої привітання всім працівникам освіти. Чудовий настрій і заряд енергії отримали працівники освіти П’ядицької ОТГ  від сяючих очей учнів, від їхніх посмішок.

За вагомий внесок у розвиток освіти і науки десять працівників були відзначені грамотами департаменту освіти, науки та молодіжної політики обласної державної адміністрації та двадцять вісім відзначені грамотами голови П’ядицької ОТГ за сумлінну працю та з нагоди Дня працівника освіти.

Свято, яке тривало більше двох годин, пролетіло як мить. Це свято, завжди з особливою родзинкою, де вдячність і шана, інтелігентність і культура переплітаються з розумінням сьогоднішніх реалій та вмінням пожартувати над собою. В тому мудрість педагогів, доброта і сердечність, і їх високе покликання – вчити і виховувати.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь