Стратегія розвитку відкриває нові можливості для громади.

Дата: 22.11.2017 15:36
Кількість переглядів: 991

П'ядицька сільська рада ОТГ безмежно вдячна Івано-Франківському відокремленому підрозділу установи "Центр розвитку місцевого самоврядування" за професійну підтримку , співпрацю та вагомий внесок в написанні Стратегії розвитку П'ядицької ОТГ , адже Стратегія розвитку відкриває багато нових можливостей для громади.  
21 листопада 2017 року в приміщенні П’ядицької ЗОШ відбулась презентація та публічне обговорення Стратегії розвитку Пядицької ОТГ до 2027 року за участю робочої групи, депутатів та активних мешканців громади.
Основними пріоритетами при розробці Стратегії розвитку П’ядицької ОТГ стали доступність її положень для всіх мешканців громади, відповідальне управління навколишнім середовищем, побудова сталої економіки та впровадженя практики належного управління.
Розробка Стратегії – це важливий крок до співвіднесення ресурсів і потреб мешканців громади та чітке бачення майбутнього у довгостроковій перспективі. Наявність актуальної Стратегії розвитку відкриває нові можливості для громади.
«Жодна донорська організація, міжнародна структура чи іноземний інвестор не вкладатиме гроші і не співпрацюватиме з муніципалітетом, який не має стратегії розвитку. Це підстава і необхідна умова для залучення зовнішніх інвестицій, коштів міжнародних програм та грантів», - наголосив експерт з питань регіонального розвитку #ІФ_ЦРМС Ігор Мельничук.
#U_LEADФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь