Святкування 620 – річниці першої писемної згадки про село П’ядики.

Дата: 18.10.2017 15:29
Кількість переглядів: 1204

 

Пядики рідні – улюблене наше село!

 

 

Привітними словами зустрічали односельців і своїх гостей П’ядики у День села, який відзначили 15 жовтня . Красиве село полонило неймовірними патріотичними символами погляд кожного.

Святкування проходило на місцевому стадіоні .

Фото без опису

З вітальною промовою до громади звернувся П’ядицький сільський голова об’єднаної територіальної громади Петро Гайдейчук та подякував тим людям, які небайдужі до проблем громади , беруть активну участь у житті села, зокрема, тим, хто допомагав під час підготовки до святкування. Також, побажав селу розквіту, міцного здоров’я та добробуту громаді, наголосивши, що такі свята дають людям надію на краще життя і спонукають вірити в себе і у свої можливості.

Подяками сільської ради об’єднаної територіальної громади за активну громадянську позицію та з нагоди 620 – ї річниці першої писемної згадки про село П’ядики були нагороджені активні жителі села, учасники АТО.

Фото без опису

Миру та Божого благословення побажали усім присутнім отець Роман настоятель церкви Покрови Пресвятої Богородиці та отець Микола  настоятель церкви Всіх Святих .

 Із Днем села присутніх вітали гості свята – народний депутат Тимошенко Юрій Володимирович, депутат обласної ради – Тимофійчук Богдан Володимирович, голова Коломийської районної ради – Дячук Роман Васильович та голова Матеївецької сільської ради ОТГ – Книшук Петро Васильович.

Фото без опису

Фото без опису

До святкування підійшли з творчістю та гумором. Готувалися серйозно. Адже таке дійство у селян буває раз на п’ять років.Ведучі концерту від усього серця вітали теплими словами односельчан. Привітали  найдовговічнішу сімейну пару та батьків наймолодшого жителя, і тих які є найстаршими жителями села П’ядики.Концертна програма була дуже насиченою: танці, виступи місцевих аматорських колективів та гостей (звучали автентичні та сучасні пісні), гумористичні мініатюри та сценки.У концертно – мистецькій програмі взяли участь колективи сіл П'ядицької  сільської ради ОТГ, Муніципальний оркестр  народних інструментів «Гуцулія» відділу культури райдержадміністрації, духовий оркестр «Водограй» Матеївецької ОТГ та народний вокальний ансамбль «Тиса» Будинку культури села Княждвір Печеніжинської ОТГ. 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь