Всеукраїнський День працівників культури та майстрів народного мистецтва

Дата: 13.11.2017 15:22
Кількість переглядів: 1028


Всеукраїнський День працівників культури та майстрів народного мистецтва відзначається  9 листопада.
Саме в цей день з організації відділу культури Коломийської РДА працівники цієї галузі з’їхалися з Коломийського району, Печеніжинської, Нижньовербізької, Матеївецької та П’ядицької об’єднаних територіальних громад в Коломийський обласний український академічний театр ім. І. Озаркевича, щоб прийняти вітання від керівництва краю.
З нагоди свята з вітальними словами до тих, хто своєю творчістю дарує людям радість, звеличує не лишень наш край, але й область та країну, звернулися голови і представники об’єднаних територіальних громад, голова районної ради Роман Дячук, начальник відділу культури райдержадміністрації Людмила Федор, подякували всім тим, хто присвятив себе благородній справі - зберігати, розвивати і відтворювати безцінні духовні скарби нашого народу.
На знак глибокої поваги та за активну культурно-просвітницьку діяльність, розвиток галузі в ім’я розквіту рідного краю й на благо України кращі працівники культури були нагороджені почесними грамотами та подяками. Також подарунки від начальника відділу культури Коломийської РДА Людмили Федор отримали об’єднані територіальні громади – сувенірні календарі на 2018 р. з фотографіями колективів громад. 

Після завершення урочистостей відбувся святковий концерт за участю народних артистів України Оксани Савчук та Івана Кавацюка – дуету «Писанка», заслуженої артистки України Алли Кобилянської та муніципального оркестру народних інструментів «Гуцулія» відділу культури.
Дякуємо організаторам свята, зокрема начальнику відділу культури райдержадміністрації Людмилі Федор за запрошення нашої об’єднаної територіальної громади на спільне святкування та за приємно проведений час!

Нашій громаді потрібна сучасна конкурентноздатна культура, звернена до майбутнього, але укорінена в могутні традиції. Хай вона буде відкритою і доступною кожному. Віремо, що професіоналізм та душевність наших працівників будуть успішно на це працювати.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь