П'ядицька сільська рада ОТГ взяла участь в ХХIV  Міжнародному Гуцульському Фестивалі

Дата: 17.08.2017 13:51
Кількість переглядів: 1020

11-13 серпня 2017 року у селі Королівка відбувся ХХIV  Міжнародний Гуцульський Фестиваль. У якому взяли участь колективи  П’ядицької  об’єднаної територіальної громади.

У пісенному жанрі - народний аматорський хоровий колектив «Калина» Будинку культури с. Турка (керівник В.Бойчук), який зайняв I місце між хорами, виконуючи пісні «Ранок Верховини», та «Пісня гуцулки» , у естрадному жанрі – Аліна Яремина, що зайняла III місце серед  дітей старшого шкільного віку, та Андрій Пиптик , які виконували свої пісні і на Гала концерті. У хореографічному жанрі - народний аматорський хореографічний колектив «Прикарпаття» Будинку культури с. Велика Кам’янка  (керівник Г. Огородничук), який отримали Гран – прі. На виставці – ярмарку з декоративно – ужиткового мистецтва свої таланти та вміння з бісероплетіння представила рукодільниця Оксана Танчинець жителька села П’ядики.

У рамках фестивалю відбулося встановлення рекорду України «Масове виконання Гуцулки» де зразковий аматорський хореографічний колектив «Пролісок» Будинку культури с. П’ядики ,танцювальний хореографічний колектив «Зернятко» Малокам’янського НВК та народний аматорський хореографічний колектив «Прикарпаття» Будинку культури с. Велика Кам’янка  взяли участь та майстерно показали свої здібності у виконанні цього українського народного танцю .

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь