Зустріч з поетесо рідного краю - Лерш Галиною Юріївною

Дата: 22.11.2017 11:10
Кількість переглядів: 891

19 листопада 2017 у  клубі с.Мала Кам’янка відбулася зустріч з поетесою , членом спілки літераторів м.Коломиї “Суцвіття”, автором збірок ”У нас одна Україна ” та ”Дорогами України XXI століття” – Лерш Галиною Юріїною.

Під час зустрічі поетеса розказувала про свій творчий шлях. Читала свої вірші ,які пронизані глибокими філософськими роздумами про життя. Галина Лерш згадала багато біографічних моментів про своє дитинство , юність , бо у кожного своя дорога і куди б  нас не завела  доля ми з усіх доріг повертаємося до рідного порога та до своїх людей. І у своїй творчості Галина Юріївна не могла не згадати про своє рідне село – це є її вірш ”Гілка родоводу с.Мала Кам’янка”.

 Твори , які прочитала Галина Юріївна торкнулися душі кожного , хто познайомився з ними. Вони спонукають до роздумів , закликають виконати свою місію за землі , І хто б ти не був відомий поет , музикант , вчитель… і де б ти не жив  маємо примножувати добро , навчати і виховувати дітей робити все можливе , щоб кращим став  цей світ в якому кожна людина шукає свою формулу щастя.

 Сподіваємось, що зустріч з Галиною Юріївною  залишила в  серцях тепло і радість від спілкування, бажання прочитати ще більше її творів .


Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь