ДНЗ ясла-садка «Віночок» відбулося  засідання методичного об’єднання вихователів та музичних керівників закладів  дошкільної освіти.

Дата: 03.11.2017 10:49
Кількість переглядів: 1522

На  базі П’ядицького ДНЗ ясла-садка «Віночок» 1 листопада 2017 року відбулося  засідання методичного об’єднання вихователів та музичних керівників закладів  дошкільної освіти.

Головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту П’ядицької сільської ради ОТГ ознайомила присутніх з Методичними рекомендаціями щодо організації    взаємодії закладів дошкільної освіти з батьками вихованців від 17.10. 2017 р. № 01/512 . Вихователь Турківського закладу дошкільної освіти П’ядицької ОТГ Козарук Г.В. представила доповідь – презентацію даного закладу «Організація гурткової роботи з дітьми – шлях до співпраці з родиною».

Голова методичного об’єднання Дідик В. М. провела «відкритий мікрофон» з питання ведення ділової документації педагогічних працівників дошкільної освіти та планування роботи вихователя.

Завідувач ДНЗ Бойчук Л.Я. провела семінар-практикум на тему « Професійна педагогічна діяльність загальна культура та етика» та експрес-огляд розвивального простору дошкільних груп , познайомила учасників засідання з виставкою методичного забезпечення педпроцесу дошкільного закладу.

На закінчення засідання Дідик В. М. підвела підсумки МО та надала методичні рекомендації щодо планування освітнього процесу в закладах дошкільної освіти.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь