Молодіжній раді в П’ядицькій громаді бути!

Дата: 20.11.2017 10:19
Кількість переглядів: 1044

Фото без опису

Молодіжній раді в Пядицькій громаді бути!

 

17 листопада 2017 року на день студента відбулося перше організаційне засідання Молодіжної Ради П’ядицької ОТГ, створеної як консультативно-дорадчий орган  при П’ядицькій сільській раді ОТГ.

На перше офіційне засідання зібралась активна, креативна  молодь сіл об’єднаної територіальної громади на чолі з начальником відділу освіти, культури, молоді та спорту П’ядицької ОТГ Тепчуком І.І., а також на засідання було запрошено голову постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення, освіти, культури, молоді й спорту Альберт У.М., секретаря П’ядицької сільської ради ОТГ Дем’яніва В.А. та головного спеціаліста відділу освіти, культури, молоді та спорту П’ядицької ОТГ Рудик І.В.

 В порядку денному було декілька питань. Розпочали зі структурного – шляхом голосування обирали голову Молодіжної ради - Боледзюк Наталію, заступника — Іванішина Володимира,  секретарем було обрано Коржинську Тетяну.

В свою чергу Альберт У.М. та Дем’янів В.А. привітали молодь з  початком офіційної роботи Молодіжної ради, зауважили, що це гарна ініціатива,  молоді необхідно і корисно долучатися до дорослого життя, адже саме за ними – майбутнє, та запевнили, що голос Молодіжної  ради буде почутий П’ядицькою сільською радою ОТГ. На завершення Альберт У.М. сказала словами Ліни Костенко: «Держава – це я, а не те, що вони з нею зробили. І якби кожен усвідомив, що держава – це він, то досі у нас вже була б достойна держава».

Під час засідання члени Молодіжної ради подавали свої ідеї, щодо роботи ради та  організації заходів із покращення екології території громади, проведення різнопланових акцій та багато іншого. А також, на обговорення було  поставлено питання організації свята до дня Святого Миколая для дітей пільгової категорії сіл громади.

Підсумками організаційного засідання стало виготовлення колажу ідей  Молодіжною радою, що дало можливість визначити план роботи на найближчий місяць та рік. Було вирішено усі ідеї взяти за основу для роботи Молодіжної ради і вже після чергового засідання приступити до їх реалізації.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь