«Вшанували тих, хто «душу й тіло» поклав за Україну…»

Дата: 30.08.2017 09:50
Кількість переглядів: 846

 

З нагоди відзначення  26 – річниці Незалежності України та Дня Державного  Прапора України у П’ядицькій об’єднаній територіальній громаді проведено ряд масових урочистих заходів.

Основна мета відзначення цих державних свят – єднання українського народу у справі зміцнення і розвитку своєї держави, захисту її суверенітету та територіальної цілісності, утвердження патріотизму, а також гідне вшанування борців за незалежність України всіх поколінь.

Традиційно у ці дні більшість людей одягло вишиванку та з великою пошаною приносили квіти до Могил Січовим стрільцям, щоб віддати данину поваги загиблим, які зі зброєю у руках боронили свою Батьківщину.

По селах громади: П’ядики, Турка, Мала Кам’янка та Годи – Добровідка служилися молебні «В  ім’я процвітання України, підвищення благополуччя і добробуту Українського народу», відправлялися панахиди біля пам’ятних знаків, вшановуючи тих, хто «душу й тіло» поклав за Україну.

Працівники культури провели тематичні години та літературно – музичні композиції, метою яких було донести до людей, що національна гордість та споконвічний козацький дух допоможуть нам вистояти та перемогти у боротьбі за Незалежність і в даний час. День незалежності – це день, у якому щорічно зустрічаються Минуле і Майбуття України. Минуле має вселяти мудрість. Майбуття повинно виховувати в нас відповідальність за прийняття рішень.

У серцях народу України серпнева блакить неба і жовтогарячий зерновий лан зливаються барвами української державності в символ свободи та праці. Творення історії Батьківщини, її сьогодення і майбутнього – обов’язок кожного з нас, усього народу.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь