На Тлумаччині  проведено діалог між членами громади міста з питань поводження з побутовими відходами.

Дата: 22.10.2019 11:31
Кількість переглядів: 516

11 жовтня 2019 року  вперше в Івано-Франківській області в м. Тлумачі в рамках проекту ОБСЄ в Україні  «Діалог заради реформ і суспільного єднання в Україні» проведено діалог на тему «Тлумач без сміття: зробимо бажане можливим» між членами громади міста: представниками Тлумацької міської ОТГ, поліції, бізнесу, громадського сектору та жителів громади. В заході взяв участь головний спеціаліст  Тлумацького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області Олександр Генсіцький.

З-поміж інших питань, до уваги присутніх було доведено вимоги законодавства у сфері поводження з відходами та  проінформовано  про можливий негативний вплив на здоровя населення громади у разі неналежного виконання вимог санітарного законодавства.

Учасники обговорили стан міського полігону твердих побутових відходів, що викликає занепокоєння жителів громади, проблеми нагромадження, вивезення, утилізації та сортування відходів у місті, а також домовилися про майбутні спільні дії для поліпшення ситуації.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь